Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A burkolt válasz az, hogy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A burkolt válasz az, hogy nem?

Figyelt kérdés
A gondoltál-e már rá, hogy egyszer elveszel kérdésre, milyen válasz az hogy ööö, odébb van az még?
2015. aug. 19. 08:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Elvileg akar, de belöle még ennyit sem lehet kihúzni, hogy hány éves kora körül gondol ezt-azt
2015. aug. 19. 14:41
 12/15 A kérdező kommentje:
Amikor arról van szó hogy ábrándozzunk hogy lesz ez, hogy lesz (gyereknevelés, ház, stb) abvan partner, de szeretnék is vmi konkrétabbat tudni befordul
2015. aug. 19. 14:43
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor konkrétabban tedd fel a kérdést: hány éven belül? És mondd meg, hogy nem akarsz kitérő választ.
2015. aug. 19. 14:56
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Összeköltözés előtt kellett volna megbeszélni ezt. Ha pedig nem lehet vele ilyen komolyabb dolgokról beszélni normálisan, akkor őszintén mit vártál? Hogy képzelted el hogy lehet vele közös jövőd? Nem is értem.
2015. aug. 19. 18:07
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem az ilyen ember nem lehetne társam, mert én tervezgetős típus vagyok. Ezért lepődtem meg, hogy a vőlegényem is ilyen. Leírjuk közösen a tervünket 2016-ra, határidővel együtt. Ő például leírta, hogy 32 éves korában fog megházasodni és a kitűzött dátum alapján, így is lesz. Pedig még nem is ismertük egymást akkor. Én is leírtam tőle függetlenül a házasságkötésem legkésőbbi dátumát, és nekem is benne van. Vannak fura dolgok, de nekem a leírt dolgok többet jelentenek. Jó nézegetni is és aszerint élni.

Tehát, visszatérve ha úgy érzed, hogy két teljesen ellentétes típus vagytok, és nem látsz rá esélyt sem, hogy megbeszéljétek, akkor hosszú távon nem látom a boldog jövőtöket sajnos. Természetesen a ti életetek, ti döntötök és nem nem mi.

2015. szept. 2. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!