Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A burkolt válasz az, hogy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A burkolt válasz az, hogy nem?

Figyelt kérdés
A gondoltál-e már rá, hogy egyszer elveszel kérdésre, milyen válasz az hogy ööö, odébb van az még?
2015. aug. 19. 08:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a válasz értelme az, hogy ő még nem tart ott, hogy megkérjen. Valószínűleg még nem gondolkozott a dolgon. Szerinted tart már ott a kapcsolatotok, hogy indokolt volt a kérdés?
2015. aug. 19. 08:11
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam neki, hogy most rögtön, meg időpontot se kértem csak arra voltam kíváncsi, hogy megfordult-e már a fejében, és hogy tulajdonképpen úgy gondolja-e, hogy van közös jövőnk, vagy csak úgy elvagyunk egymás mellett. Nem 1-2 hónapja vagyunk/élünk együtt, hogy ne lehessen elképzelése. Ennél még egy "szerintem egyszer majd igen" is jobb lett volna, vagy egy kategorikus nem.
2015. aug. 19. 08:37
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hirtelen megijedt, és azt mondta, ami eszébe jutott. Az biztos, hogy érdemes lenne konkrétan beszélgetni arról, hogyan látja a jövőtöket. Nem sarokbaszorítva, de azért azt gondolom, jogod van tudni, ha érdekel.
2015. aug. 19. 08:48
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez így túl direkt kérdés... sokkal jobban hangzana egy "hogyan képzeled el a jövőnket?", vagy valami hasonló, amiben ő maga fogalmazhatja meg az elképzeléseit.
2015. aug. 19. 10:33
 5/15 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy vele ilyenekről nem lehet beszélni. Vagy nem érti hogy miért kérdezek ilyet, vagy elvicceskedi. Nem igazán hajlandó elmondani mit is akar, mik a tervei, mik az érzései. Elzárkózik az ilyen kérdések elől
2015. aug. 19. 11:11
 6/15 A kérdező kommentje:
Csak én mindig próbálkozok, mert mi otthon mindig mindent megbeszél(t)ünk
2015. aug. 19. 11:13
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha abban a korban vagytok, amikor már elég komolynak érzitek magatokat a házasságra, és persze elég ideje is vagytok együtt ahhoz, hogy eldönthessétek, le tudnátok-e együtt élni az életeteket, akkor megértem, hogy tudni szeretnéd a dolgot.

Ettől függetlenül írom, hogy ha nálatok szokás volt kibeszélni a dolgokat, nem biztos, hogy náluk is. Ha ő nem képes rá/nem szereti a nagy beszélgetéseket, akkor ezt el kell fogadnod. Természetesen csak egy szintig.

2015. aug. 19. 11:28
 8/15 anonim ***** válasza:
66%

Ha már együtt vagytok legalább 1-2 éve, ebből legalább fél-1 éve együtt is éltek, és mindketten végeztetek a sulival, dolgoztok már legalább 2-3 éve, akkor teljesen indokolt ez a kérdés, és jogosan várhatsz rá a kitérőtől egy kicsit konkrétabb választ. Ha mindez nincs meg, akkor elhiszem, hogy még nem gondolkozott rajta.

Hány évesek vagytok? Mióta éltek együtt? Mennyi ideje dolgoztok?

2015. aug. 19. 14:01
 9/15 A kérdező kommentje:
Amit írsz mind megvan, 30-hoz közelítünk, ő az idősebb
2015. aug. 19. 14:13
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk úgy volt, hogy megbeszéltük, hogy mindketten házasságpártiak vagyunk, és akarunk valószínűleg 2 gyereket, akkor voltunk 20 évesek. Eltelt pár év, barátok esküvője kapcsán feljött a téma, hogy ő kb. mikorra tervezi a házasságot, megbeszéltük, hogy gyerekvállalás előtt, amit olyan 28-30 éves korunk körül képzeétünk el (én egy kicsit korábban). Ez már elég konkrét volt ahhoz, hogy tudjam, vannak tervei, és összeegyeztethetőek az enyémmel, de még elég tág, hogy ne érezze kötelezőnek, és nem volt határidős sem.

Gyereket terveztek? Ahhoz esetleg hozzá lehetne kötni.

2015. aug. 19. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!