Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Az ilyeneknek nem csak feltüné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyeneknek nem csak feltünési viszketegségük van?

Figyelt kérdés
[link]
2015. júl. 11. 16:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem ezt senkit nem érdekel
2015. júl. 11. 16:09
 2/11 anonim ***** válasza:
38%
Nem, szerintem ez klassz dolog. :-) Tudok egy hasonló tervről a közeljövőben. :-)
2015. júl. 11. 16:10
 3/11 anonim ***** válasza:
78%
Nekem nem szimpatikus ez a dolog, az amerikai filmekből vették át, nem is eredeti, és nem is tartozik a nagyközönségre.
2015. júl. 11. 16:13
 4/11 anonim ***** válasza:
90%
Nem biztos, hogy azért csinálják. Az más kérdés, hogy engem a hideg rázott volna, ha a vőlegényem ekkora plénum előtt kért volna meg... sztem ez intim dolog kellene, hogy legyen.
2015. júl. 11. 16:22
 5/11 anonim ***** válasza:
94%

Picit!

Ez nem a diplomaosztóról szólt meg arról a 100 valahány emberről akik ott ültek fent, hanem az eljegyzett csajról!

Az én barátom is mások előtt kérte meg a kezem. Bár a kezemet fogta de nem rólunk szólt az a pillanat, hanem a családjáról akik akkor éppen rögzítették a nagy esetet. Szharul éreztem magamat. Életem talán legrosszabb élménye volt. Valamiért azt érzem még most sem komoly ez a jegyesség...

2015. júl. 11. 16:28
 6/11 anonim ***** válasza:
semmi baj nincs vele, amíg a barátnője szeteti a nyilvánosságot. ő pedig nyilván ismeri mit szeret. én nem szeretném,.hogy így kérjenek meh
2015. júl. 11. 16:31
 7/11 anonim ***** válasza:
93%

Már leírtam egy ugyanerről a témáról írt kérdéshez a véleményem, be is másolom ide.

Jómagam 2 éve végeztem (bár nem Szegeden), viszont szerintem is botrány, hogy az egyetem vezetősége belement ebbe a buliba.

A lényeg: adott egy teljes végzős évfolyam több száz (majdnem ezer) hozzátartozóval, akik sok esetben azért utaztak ki tudja hány kilométert, hogy lássák az adott rokonuk avatását. Emellett viszont rájuk lett erőltetve egy olyan esemény is, amihez gyakorlatilag a jelenlevők 99,999%-ának semmi köze nincs.

A végzősökkel szemben is kitolás, mert (minimum) 6 év szívás után ez az 1-2 óra szólt volna róluk, erre egy feltűnési viszketegségben szenvedő kiscsóka ellopja a show-t... Az éltanulókkal/kitüntetettekkel szemben is eléggé igazságtalan, hogy ők évekig rengeteg pluszt vállaltak és teljesítettek azért az 1 perc "hírnévért", amkor kihívják őket (oké, tudom, hogy nem ez a fő szempont például egy OTDK-ra felkészülésnél, de azért mindenkinek jól esik az elismerés, pláne ha jogos), erre jön valaki, aki (jó eséllyel) semmit nem tett le arra a bizonyos asztalra, mégis róla szól a diplomaosztó.

Harmadrészt, szerintem ez az egyetem ázsiójának sem tesz jót, hogy engedi a legrangosabb közösségi(!) eseményeit kisajátítani ilyen privát akciók által. Az analfabéta Fogatlan Pista is meg tudja kérni a szintén analfabéta Tepertős Gizi kezét, nem kell ehhez semmi tudomány, egyetemi díszterem és kb. 1000 fős nézősereg... Értem én, hogy a nyári uborkaszezonban a hírportálok harapnak az ilyesmire, de az egyetem vezetőségnek is el kellene azon gondolkodni, hogy valóban az egyetem bulvár megjelenését kell-e a forszírozni a tudományos-szakmai megjelenés helyett. Amennyiben a bulvár a cél, akkor javaslom, hogy jövőre a hölgy végzősök bikiniben legyenek talár helyett és a diploma mellé kiscicákat is osszanak, mert akkor talán már a külföldi szennylapokba is be lehetne kerülni.

2015. júl. 11. 16:42
 8/11 anonim ***** válasza:
De, biztos. De ha nem húzták sok ideig, akkor nem kell ilyesmibe belekötni, ez is csak egy jópofa momentum volt. Más kérdés, hogy nem feltétlen jó ómen egy ilyen lánykérés. Nem lehet tudni, hogy a lánykérés vagy a lány volt-e fontosabb.
2015. júl. 11. 16:59
 9/11 A kérdező kommentje:
na,örülök hogy nem csak én látom így a dolgokat :)
2015. júl. 11. 18:03
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

De.

A napokban láttam ezt a facebookon már. Pont ez jutott eszembe, még mielőtt rákattintottam volna a linkre.

Az orvos is ilyen link lehet, eldönthetné, hogy orvos akar-e lenni, vagy vőlegény. Nem kéne a kettőt összekeverni.

Szét kéne választani a szakmát és a magánéletet. Az emberek, ottaniak 99%-át nem érdekli, kinek ki a felesége, menyasszonya, mert magánügy.

2015. júl. 11. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!