Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őrültség volna?
A párommal 5 hónapja vagyunk együtt, de én úgy érzem ő az igazi. Sose szerettem ennyire senkit, tökéletes vele minden, a kapcsolat fiatalsága ellenére nagyon bensőséges, őszinte és nyitott a viszonyunk. Önmagam vagyok mellette,mindenben támogatjuk egymást, érzem, hogy fontos vagyok neki és tesz a boldogságomért. A jövőnkről is egyezik a véleményünk. Baromi sokat beszélgetünk és jól ismerjük egymást.
Azt hiszem a szülinapomon, ami szeptemberben van, meg akarja kérni a kezem. Én pedig tuti igent mondanék.
Szerintetek őrültség lenne vagy korai?
Nem tudom hány évesek vagytok, de 5 hónap semmire nem elég....
Egy év az is még csak egy születésnap, egy karácsony, egy húsvét, egy tavasz egy nyár egy ősz egy tél...Ezeknek még a felénél sem tartotok, nem igazán mondható el az, hogy ismeritek egymást...egyszerűen időben is lehetetlenség ennyi idő alatt..
Ha őszinték vagytok egymáshoz, akkor négy évszak pont elég.
Persze, csak maga felől lehet az ember biztos őszinteség tekintetében.
Ajánlatos megismerni a családját és hogy hogyan illeszkedik vagy nem bele.
Ugyanígy meg kell ismerni a barátait-ismerőseit-munkatársait, hogy össze lehessen vetni az ő véleményével róluk.
Ajánlatos ugyanígy megkérdezni a saját családod véleményét.
A nagymamádét mindenképpen.
Utolsó, 25 éve kicsit másképp ment ez, az én szüleim is ennyi ideje házasodtak - azóta el is váltak, ahogy kb. a korosztályuk fele. Akkoriban nem volt szokás összeköltözni, max az eljegyzés után pár hónapra a házasság előtt.
Mondanom sem kell, hogy ha végignézel a mai 50-es korosztályon láthatod, hányan kötöttek így rossz házasságot, hányan váltak el és hányan tengődnek még, mert pénzhiány, félelem vagy megszokás miatt nem akarnak válni. Ez a döntő többség, nem az, aki boldog házasságban él.
A statisztikák szerint a 40-65 éves korosztályban mintegy kétszerannyi (néhol háromszorannyi, pl. a 40-45 éveseknél) a válások száma, mint a 20-35 éveseknél vagy a 65 felettieknél. A Központi Statisztikai Hivatal oldalán nyugodtan utánanézhetsz ennek te is.
Szerintem ez bőven el is árulja, miért nem érdemes kockáztatni. Persze, elsülhet jól is, csak ritkán. Nem érdemesebb kivárni, és a biztosra igent mondani, mint a bizonytalanra??
Hát nem tudom, tökéletes a kapcsolatunk, olyan, amilyet mindig is elképzeltem és amilyen mással még nem volt.
Abban osztom a véleményeket, hogy meg kell ismerni egymást a rózsaszín ködön túl is, de azt nem értem, miért ne történhetne ez meg 5 de akár 2 hónap alatt is.
Példa: volt egy kapcsolatom, 3 éve voltunk együtt, aztán mikor meghalt apukám még a temetésére se jött el. A mostani párom pedig kijön velem mindig a temetőbe, pedig nem is ismerte, csak tudja, hogy milyen nehéz ez nekem.
Az pedig, hogy az együttélés azt jelenti, hogy 7/7 napot együtt kell lennünk szerintem hülyeség. 4 napot szoktunk együtt lenni hetente, mert külföldön dolgozik, de hozzám jár haza, én mosok rá, csomagolok neki kaját, ő elvisz ide-oda ha dolgom van (posta, doki stb), olyan helyekre amik ugye nem "randi" helyszínek meg elfoglaltságok.
Hamarosan összeköltözünk, és már azt is megbeszéltük, hogy közös kasszán leszünk meg ilyenek.
Mindezek mellett pedig mindig van valami romantikus programunk, ha csak egy séta az erdőben, vagy kocsikázás mert épp eltévedtünk :D és soha semmi vita nincs köztünk.
És én ezt szeretném életem végéig...
Tök jó, hogy így haladnak a dolgaitok, szerintem csináljátok úgy, ahogy nektek jó, azt más rajtatok kívűl úgysem tudja, hiszen nincs a bőrötökben.
At azért majd meglátod (vagy a külföldi munka miatt, ha az folytatódik, akkor nem), hogy teljesen más 7/7 napot együtt élni, mint 7-ből 4-et. Én sem hittem el, először mi is 7-ből 4-et laktunk együtt. Teljesen más az, amikor minden nap együttvagytok, és más módokat kell találnotok a feltöltődésre, mint addig, és még jobban megismeritek egymást. Akkor sokkal jobban ki tud derülni, hogy hosszabb távon is sikeresen veszitek-e majd a kihívásokat.
Drukkolok, hogy minden jól menjen! És mondom, úgy csináljatok mindent, ahogy nektek jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!