Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Őrültség volna?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őrültség volna?

Figyelt kérdés

A párommal 5 hónapja vagyunk együtt, de én úgy érzem ő az igazi. Sose szerettem ennyire senkit, tökéletes vele minden, a kapcsolat fiatalsága ellenére nagyon bensőséges, őszinte és nyitott a viszonyunk. Önmagam vagyok mellette,mindenben támogatjuk egymást, érzem, hogy fontos vagyok neki és tesz a boldogságomért. A jövőnkről is egyezik a véleményünk. Baromi sokat beszélgetünk és jól ismerjük egymást.

Azt hiszem a szülinapomon, ami szeptemberben van, meg akarja kérni a kezem. Én pedig tuti igent mondanék.

Szerintetek őrültség lenne vagy korai?

2015. jún. 26. 03:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Talán kicsit korai a dolog.

Azt mondják, ha ilyen korán egy férfi megkéri egy nő kezét,az birtoklási vágyat feltételez.

Ezzel nem azt mondom,hogy nálatok is ez van és nem akarlak megijeszteni sem természetesen.

Ezt neked kell tudnod, éreznéd.

Én a helyedben várnék vele,bár férfi vagyok.

Amennyiben tényleg így vagytok egymással, ahogy leírtad,valójában is,felejtsd el a fenti agymenésem és sok boldogságot kívánok nektek! :)

2015. jún. 26. 03:56
 2/16 anonim ***** válasza:
77%
Korai, de az eljegyzést bármikor felbonthatod, ha megváltoznak a dolgok. Az esküvővel várjatok szerintem. De gondolom nem azonnal akartátok. Addigra úgyis eltűnik a rózsaszín köd, és már nem lesz annyira tökéletes ő sem.
2015. jún. 26. 05:10
 3/16 A kérdező kommentje:
Én úgy érzem, hogy ez nem rózsaszín köd... volt már komolyabb kapcsolatom, ahol logikusabb lett volna az eljegyzés ( 3 év együttélés) de akkor nem akartam... most viszont nagyon.
2015. jún. 26. 05:14
 4/16 anonim ***** válasza:
Nálunk a 2.randin megkérte a kezem,ő akkor már tudta hogy engem akar,nekem több idő kellett mire erre rájöttem,de az esküvővel vártunk 2évet(pénz miatt).
2015. jún. 26. 07:52
 5/16 anonim ***** válasza:
Nagyon korai, főleg úgy, hogy együtt sem éltek. Kellene legalább 1-2 év együttélés, hogy tényleg megismerkétek egymást. Amit most 5 hónap után érzel teljesen normális, ez még a kezdeti vonzalom, amikor az ideált látod benne és nem valóban őt.
2015. jún. 26. 09:14
 6/16 A kérdező kommentje:

Nem, írtam, hogy ez nem a rózsaszín köd... tudom milyen az.

De mi tényleg sülve főve együtt vagyunk, jóban és rosszban is... volt már hogy veszekedtünk vagy megbántott, nem arról van szó, hogy tökéletesnek látom, mert elvakít a szerelem.

2015. jún. 26. 12:24
 7/16 anonim ***** válasza:

Te tudod, te érzed, hogy neked mi a jó. Nekem korai lenne, én azért minimum fél év együttélés után tartanám csak legkorábban célszerűnek az eljegyzést, de ha eljegyzés után rögtön összeköltöztök, és együttéltek az esküvő előtt legalább 1 évet, akkor szerintem azzal sincs gond:)

Hány évesek vagytok? Mikor tervezitek az összeköltözést?

(A sülve-főve együttlevés nem az, meg a heti 7 napból 5-6 sem, heti 7-ből 7 viszont már igen.:))

2015. jún. 26. 17:44
 8/16 anonim ***** válasza:

Az elso ferjemmel a talalkozastol szamitott masfel honap mulva mar hazasok voltunk, 6 evig tartott, a masodik ferjem is ket het utan kerte meg a kezem es meg most is tart:-))

Szoval nem orultseg:-)

2015. jún. 26. 18:04
 9/16 anonim ***** válasza:
most vagytok 5 hónapja együtt, ha te szeptemberre számítasz, akkor már 9 hónapja (majdnem egy éve) együtt lesztek, szerintem nem korai és nem is őrültség :)
2015. jún. 27. 14:24
 10/16 anonim ***** válasza:
Mi a férjemmel már aznap megbeszéltük, hogy összeházasodunk, mikor összejöttünk! Rá fél évre megkérte a kezem fél évre esküvő és azóta is együtt vagyunk boldogságban :)
2015. jún. 29. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!