Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez már Őrűltség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez már Őrűltség?

Figyelt kérdés

Még sosem volt első csokom és a körülöttem lévő embereknek ("elmondások szerint") volt első csókjuk+még többis.

Nekem nem telik el olyan nap amikor nem gondolnák rá hogy milyen lenne..

Már arra is gondoltam hogy sosem lesz senki főleg nem első csokom....

16/L

2015. ápr. 1. 21:01
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
Én 20 éves fiú vagyok de még nekem se volt
2015. ápr. 1. 21:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem kell ezen görcsölni, van akivel előbb esik meg, és van akivel később.
2015. ápr. 1. 21:04
 3/5 anonim ***** válasza:
A legtöbb 16 évesnek már valamilyen szinten van/volt barátja/barátnője, ezért valószínű, hogy csókja is. Mostanában ez nem meglepő, de az sem gáz, ha nem. 17 éves fiú vagyok, de nem tulajdonítottam nagy szerepet, hogy ez az első volt, mikor megtörtént, csak megtörtént.
2015. ápr. 1. 21:07
 4/5 A kérdező kommentje:
hogy tudnák nem rá gondolni?
2015. ápr. 1. 21:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Miért görcsölsz rá ennyire??? Rengeteg időd van. mindenkinek megvan a maga párja. Még ha csúnya lennél is találnál párt, de ccsak nem vagy az.
2015. ápr. 1. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!