Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legnagyobb őrültség, amit szerelemből tettél?
Első orál.xd
de jóó volt..:D nem bántam meg.
olyan dolgokra is kíváncsi lennék, amikre szép emlékként tekintettek vissza
pl: szerelmet vallottam egy színpadon 100 ember füle hallatára vagy akármi :)
Vártam egy fiúra 2 évet (azt ígérte, hogy a közeleme költözik, és újra együtt leszünk, mert nem bírta a távkapcsolatot). Azt ígérte, hogy 1 évet kell kibírni külön. Közben ő összejött egy tinilibával, de én még ennek ellenére sem tettem le róla, gondoltam, mire felköltözik egy városba velem, addigra nem lesz sehol a lány, meg ugye nem is voltunk együtt, így nem volt jogom megsértődni - gondoltam akkor.
Rengeteg kézzel írott levelet írtam neki, mindig leírtam az aktuális érzelmeimet, gondolataimat, és azt terveztem, hogy mikor felköltözik, odaadom neki az összeset. Írtam egy regényt is, amiben néhány motívumot ő ihletett.
Végül nem lett az egészből semmi, és sikerült róla, hogy egy utolsó szemét, pedig egyáltalán nem olyannak ismertem meg. Nehezen láttam be, ezért még sokáig ragaszkodtam hozzá. Szerencsére azóta elmúlt, és beleszerettem egy olyan fiúba, aki még 100x értékesebb, mint amilyennek azt a szemetet hittem az elején, és tényleg viszontszeret. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!