Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtalálhatja valaki az igazit 20 évesen?
Másfél éve vagyunk együtt,közös jövőt tervezünk,jövöre diplomázok,utána jönne az összeköltözés.
Van olyan hogy valaki 20 évesen megtalálja élete szerelmét?
17 éves voltam, mikor összekötöttem az életemet a párommal, 19 évet sikerült együtt élnünk, és csak az ásó, kapa és nagyharang választott el bennünket.
Tehát: igen! megtalálhatja valaki az igazit, még fiatalabb korában is.
Én ismerek egy párt. A hölgy sajnos idén januárban elhunyt. Kb 50 év körül volt. A férfi valamivel idősebb, kb 60. Ők 10 éve találkoztak, mindkettőnek volt előtte egy egy nagyon nagyon rossz házassága. Együtt tudtak tölteni azért 10 boldog évet, aminek egy szörnyű orvosi hiba vetett véget. A férfi a höly temetésén ezt mondta: "végre rátaláltam, annyi hosszú, keserves keresgélés után. Sokkal tovább lehettünk volna együtt, de az élet elvette tőlem. Ha 20 évesen találkozunk, minden másként lett volna!"
Ő pédául mindent megtett volna, hogy akár még tizenévesen is, de vele tudta volna csak elképzelni az életet.
Megtalálhatja! Én 17 évesen jöttem össze a párommal, most már a vőlegényem és nagyon boldogok vagyunk!
21/L
Szerintem is.Én is 19 évesen jöttem össze a Párommal(egyből hozzám is költözött) és csak addig akarunk várni az eljegyzéssel,amíg lesz egy kis pénzünk gyűrűkre!
De boldogok vagyunk nagyon.És mindkettőnk úgy érzi,megtalálta az igazit.
Bár mi gyerekkorunkban is ismertük egymást,sokat voltunk akkor is együtt.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!