Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Megtalálhatja valaki az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtalálhatja valaki az igazit 20 évesen?

Figyelt kérdés

Másfél éve vagyunk együtt,közös jövőt tervezünk,jövöre diplomázok,utána jönne az összeköltözés.

Van olyan hogy valaki 20 évesen megtalálja élete szerelmét?

2010. márc. 1. 12:58
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
90%
Persze, hogy megtalálhatja. De ha egy tanácsot elfogadsz, annak ellenére, hogy úgy érzed, Ő az igazi, nem kapkodsz el semmit.
2010. márc. 1. 13:01
 2/24 anonim ***** válasza:
91%
Igen. Miért olyan fura ez? Szerintem még korábban is. Az a rossz amikor valaki még 35-40 évesen is keresgél, persze az sem baj. Az én szüleim 16-17 évesen találtak egymásra, még ma is együtt vannak. több mint 25 éve.
2010. márc. 1. 13:01
 3/24 anonim ***** válasza:
95%

Persze:)) Szerencsés vagy:) Én 19 évesen ismertem meg a mostani párom és 7éve nyomjuk egymás mellett:) Szóval igen meglehet találni.A szerelem nem korfüggő szerencsére.)

Sok boldogságot nektek!!

2010. márc. 1. 13:02
 4/24 anonim ***** válasza:
87%

Én 17 évesen találtam meg, most 20 vagyok, és nemhogy ugyanúgy, hanem sokkal jobban szeretem :)

20/L

2010. márc. 1. 13:04
 5/24 anonim ***** válasza:
88%

Szia!

Én 17 évesen találtam meg, most 23 vagyok. Szóval lehetséges :)

2010. márc. 1. 13:09
 6/24 anonim ***** válasza:
81%

nannnááááá:D

én a 10.-ik évet taposom a párommal,és már van egy 2 éves lányunk is:D <3

24/L

2010. márc. 1. 13:13
 7/24 A kérdező kommentje:

Köszi csajok, jó hallani ilyeneket.

Én imádom a páromat,és vele képzelem az életem, ő meg velem:)

Előtte volt egy komoly kapcsolatom(3év) ,akkor tutira tudtam h nem az a srác az igazi,és bejött.

De most nagyon érzem:)

2010. márc. 1. 13:21
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Ez nem korhoz kötött dolog. Megtalálhatod 14 évesen és 70 évesen is. Én 24 voltam, mikor megtaláltam :) Lényeg, hogy amikor jön, akkor ne szalaszd el, mondván, hogy még túl fiatal/öreg/stb. vagy. Olyat is tudok, hogy vki azért szalasztotta el az igazit, mert úgymond "még nem élt eleget"... aztán utána jól megbánta, mert miközben a többiekkel volt, akkor is csak rá gondolt, mire pedig már "kiélte magát" (lol, hülye kordivatja), az igazi már rég megállapodott mással. Szomorú, hogy ilyen is van :( Tudom, hogy off, csak eszembe jutott. Hogy milyen szomorú, hogy egész életedben vársz valakire, aztán ha ott van, ostoba indokok miatt elszalasztod, aztán egész életedben boldogtalan leszel :(. Szóval ezt csak azért írtam, hogy ne azt nézd hány éves vagy... meg hogy a korosztályod nagy része még nem találta meg azt, akivel le akarja élni az életét.
2010. márc. 1. 13:32
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Megtalálhatod, sőt akár még korábban is megtalálhatod, garancia azonban soha nincs rá. Az a fontos, hogy ne erre építsd az életed és akkor nem lehet baj. Ezt úgy értem, hogy anyagilag ne válj függővé tőle és az egy intő jel lehet arra, hogy mégsem ő az igazi ha arra kér, hogy add fel az álmaidat, a jövődet érte. Ezt soha senkiért nem szabad megtenni. Ha ő az igazi valóban akkor minden téren tudtok idomulni egymáshoz és nem csak az egyik fél hoz áldozatokat a kapcsolat érdekében.

Mi 6 éve vagyunk együtt a férjemmel, akit 18 évesen ismertem meg. Én még mindig úgy érzem, hogy ő az igazi. :-)

2010. márc. 1. 14:18
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Én 19 voltam, ő 20. Most leszünk 6. éve együtt nyárom és jön a lagzink!

Nekem is sokan mondták, hogy hülye vagyok, mert még élhettem volna stb. Nos, én úgy érzem éltem eleget 19 éves koromig. És mindemellett látom a leendő sógornőmet, aki eddig is és még most is "élhet", hisz 28 évesen szeretőként most kezd rádöbbenni, hogy rohadtul egyedül van. Majd megette az irígység, amikor megtudta, hogy nyáron lagzi, azelőtt meg ő volt a nagy Szabadság-hirdető

2010. márc. 1. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!