Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nők, lányok! Mit szólnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, lányok! Mit szólnátok hozzá, ha a barátotok nem rendes eljegyzési gyűrűvel kérné meg a kezetek, hanem valami bizsuval?

Figyelt kérdés
A szándéka persze teljesen komoly lenne.

2015. jún. 2. 22:46
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Nekem is mindegy lenne egyébként, akár egy ujjam köré tekert pitypanggal is megkérhetne. :D Csak kíváncsi voltam, ki mit gondol a dologról. (Ha valaki allergiás a bizsura, az persze érthető.)
2015. jún. 7. 19:38
 22/28 anonim ***** válasza:
Örülnék neki, mivel megkérte a kezem:) az sem lenne fontos, hogy legyen eljegyzési gyűrűm
2015. jún. 15. 20:52
 23/28 anonim ***** válasza:
Én annak is örülnék, ha egy cérnaszálat kötne az ujjam köré és úgy kérne meg! :D Én örülnék... a szándék a fontos! Ha igazán szereted, nem akadsz fenn rajta!
2015. jún. 22. 11:57
 24/28 anonim ***** válasza:
bizsu helyett legyen inkább pitypang a gyűrű esküszöm:D
2015. jún. 24. 11:00
 25/28 anonim válasza:
Szerintem tok cuki, van aki meg gyurut se tud adni mert nincs ra penze. Aztan csak okosan
2015. jún. 26. 20:14
 26/28 anonim ***** válasza:
Nem akarok anyagiasnak tűnni, bizsu is lehet romantikus, a leánykérés helyzetét érdemesebb fokozni. Viszont most egy teljesen ártalmatlan kérdés, ha valaki az olcsóbb megoldást választja az, hogy akar egy esküvőt kifizetni? Vagy ezzel kompenzálják és ezáltal arra marad a több pénz? Mert ugye a leánykérést 1-2 éven belül követi általában az esküvő. Persze azt is lehet szűkebbre tervezni, minimális költségekkel. Én úgy érzem a gyűrű valamilyen szinten nem csak magát az elköteleződést, de az anyagi felkészültséget is jelzi (pl. családalapításhoz).
2015. júl. 13. 15:07
 27/28 anonim ***** válasza:
Nagyon orulnek annak hogy megkert. Lehet kicsit fajna, hogy nem arany mivel megengedhetnenk magunknak aranyat, de ha tudnam hogy nem engedhetjuk meg, orulnek.
2015. aug. 25. 03:33
 28/28 anonim ***** válasza:

én nem örülnék annyira.. egy eljegyzési gyűrűt szokás hordani az esküvőig. most egy bizsut nem lehet 1-2 évig hordani, mert addigra 100x szétesik a rozsdától.

legalább egy ezüstgyűrű szerintem dukálna egy eljegyzéshez. és tényleg nem az anyagi része miatt, mert egy ezüst gyűrű se vág senkit a padlóhoz szerintem. én nemrég vettem egyet magamnak, kőkemény 5 ezer forintért.

na ha egy pasi ennyit nem tud rámszánni, hanem kiszúrja a szemem egy bizsuval, akkor az annyit is ér.

[link] de aki nem hiszi el, a linken megnézheti,hogy már 3 ezerért is lehet kapni ezüst gyűrűt. ennyit csak megér, hogy legalább a házasságig tudja hordani a lány:)

amúgy nekem a másik véglet sem tetszik, amikor valaki több száz ezret költ egy gyűrűre. azt felesleges rongyrázásnak érzem. ráadásul nem is szívesen hordanék olyan drága ékszert.

amúgy a fenti leírtak nyílván arra vonatkoztak, amikor a pasi úgy tervezi,hogy azt a gyűrűt hordja a lány.

mert ha mondjuk oda vannak nyaralni és 100 forintos gépből kiesik egy gyűrű, a pasi meg hirtelen ötlettől vezérve azzal kéri meg a lányt, de ha hazaérnek vesz neki rendeset, akkor abban nincsen semmi, sőt aranyos.

2016. ápr. 4. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!