Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok! Mit szólnátok hozzá, ha a barátotok nem rendes eljegyzési gyűrűvel kérné meg a kezetek, hanem valami bizsuval?
én nem örülnék annyira.. egy eljegyzési gyűrűt szokás hordani az esküvőig. most egy bizsut nem lehet 1-2 évig hordani, mert addigra 100x szétesik a rozsdától.
legalább egy ezüstgyűrű szerintem dukálna egy eljegyzéshez. és tényleg nem az anyagi része miatt, mert egy ezüst gyűrű se vág senkit a padlóhoz szerintem. én nemrég vettem egyet magamnak, kőkemény 5 ezer forintért.
na ha egy pasi ennyit nem tud rámszánni, hanem kiszúrja a szemem egy bizsuval, akkor az annyit is ér.
[link] de aki nem hiszi el, a linken megnézheti,hogy már 3 ezerért is lehet kapni ezüst gyűrűt. ennyit csak megér, hogy legalább a házasságig tudja hordani a lány:)
amúgy nekem a másik véglet sem tetszik, amikor valaki több száz ezret költ egy gyűrűre. azt felesleges rongyrázásnak érzem. ráadásul nem is szívesen hordanék olyan drága ékszert.
amúgy a fenti leírtak nyílván arra vonatkoztak, amikor a pasi úgy tervezi,hogy azt a gyűrűt hordja a lány.
mert ha mondjuk oda vannak nyaralni és 100 forintos gépből kiesik egy gyűrű, a pasi meg hirtelen ötlettől vezérve azzal kéri meg a lányt, de ha hazaérnek vesz neki rendeset, akkor abban nincsen semmi, sőt aranyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!