Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok! Mit szólnátok hozzá, ha a barátotok nem rendes eljegyzési gyűrűvel kérné meg a kezetek, hanem valami bizsuval?
Figyelt kérdés
A szándéka persze teljesen komoly lenne.2015. jún. 2. 22:46
11/28 anonim válasza:
Mindegy, hogy bizsu, orvosi fém, nemesacél vagy akár műanyag, a lényeg, hogy megkért. Mondjuk egy feltételem van, ne legyen bűnronda, tehát azért szeretném hordani vagy mifene és valami iszonyat ronda vénasszonyos bizsut nem szívesen mutogatnék és lehet akár full arany rubint kővel is, ha ronda, akkor azért az elmond valamit az ízléséről és arról, hogy mennyire ismer, hogy azt hitte tetszeni fog. (mondjuk pont ezért rángatom el néha bizsu boltba és próbálgatom a gyűrűket és kommentálom, hogy milyen tetszik, milyen nem.)
12/28 anonim válasza:
Csak kérne már meg :D
Én az elején leszögeztem, hogy szeretnék egy szép arany ékszert. Azóta viszont úgy állunk anyagilag, hogy sajnos teljesen kizárt, hogy meg tudja venni. Plusz közös kasszán vagyunk, egy számlára jön a fizetésünk. Egy bizsut meg tud úgy venni, hogy meglepjen vele, de ha leemelne 100 ezret róla, azt azért észrevenném :D
13/28 anonim válasza:
Semmit, de megjegyezném, hogy nem kellett volna gyűrű, mivel én már megbeszéltem a párommal, hogy nem szeretnék kövesgyűrűs, letérdelős lánykérést...
14/28 anonim válasza:
Nekem sokat jelent a gyűrű, amit az ujjamra húztak, szeretem hordani.
Nagyon szép és nagyon olcsó nemesacél gyűrűk is vannak, amik hosszútávon hordhatóak.
Egy olyan bizsunak nem örültem volna, amit nem vehetek fel csak néha, mert elrozsdásodik az ujjamon.
Akkor már jobb, ha gyűrű nélkül kér meg.
15/28 anonim válasza:
Nekem teljesen mindegy lett volna, mivel kér meg, a szándék a lényeg.
16/28 anonim válasza:
A bizsut egyedül azért sajnálnám, mert nem hordhatom állandóan, tönkremenne. A szándékában ettől függetlenül nem kételkednék, és a válaszom se lenne más, legyen 100 vagy 100ezer Ft az értéke. :)
17/28 anonim válasza:
Én nagyon nem örülnék neki, és valamiféle gonosz célzásnak venném, mert ő is tudja, hogy allergiás vagyok a bizsukra (mármint tényleg, nem átvitt értelemben). De amúgy felőlem fonott vagy gyöngy gyűrű is lehetne, az se érdekelne.
18/28 anonim válasza:
Engem nem zavarna, ha szeretjük egymást akkor mindegy mivel kéri meg a kezem.
19/28 anonim válasza:
Remélem az hogy a b÷zik hátasodhatnak, hozza majd azt hogy a heterók leszoknak róla!
20/28 anonim válasza:
A férjemnek eszébe sem jutott volna bizsut venni,el sem fogadtam volna,nem bírja a bőröm és egy ilyen alkalomra nem szokás szart venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!