Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál ez miatt?
Nálam igenis szakító ok lenne. Egyrészt, mert ez egy nagyon éretlen, érzéketlen "vicc" lenne, ami nem olyan emberre vall, akivel én együtt akarok lenni, másrészt meg ha ennyire várod már (tehát gondolom, időben ott vagytok, beszéltetek már róla, stb), és csak viccből képes megkérni, akkor valószínűleg soha nem fogja komolyan feltenni a nagy kérdést. Legalábbis, ezek után őszintén nem tudnám elhinni azt sem, amit kérdez. Nem tudnék benne bízni, mert nekem ez nagy dolog lenne. És főleg ez a tesztelgetős dolog... 13 évesen csináltuk ezt a barátnőinkkel, mikor valakinek volt 2 hetes "kapcsolata". Nem felnőtt emberek felnőtt párkapcsolatában, ahol azt várja az egyik fél, hogy végre előrébb lépjünk.
Nagyon megharagudnék, nagyon nem tudnék benne bízni és nagyon kiábrándulnék. Szóval én szakítanék.
Legalább a humora lenne jó, de ez nem vicces egyáltalán.
Szia!
Felnőtt, kellő érzelmi intelligenciával is rendelkező férfi nem csinál ebből poént és nem játszik a kedvese,szerelme érzelmeivel.
Ő még egy gyerekes,komolytalan fiúcska.
És igen,ha gáz ha nem, én szakítanék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!