Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan történik egy homoszexuális kapcsolatban a lánykérés?
Figyelt kérdés
Értem ezalatt, hogy hogyan dől el hogy melyik fél kezdeményezi. Esetleg úgy van, hogy amelyikük előbb érzi úgy, hogy eljött az ideje az teszi meg, vagy van náluk valamiféle alá-fölé rendeltségi viszony?2015. máj. 25. 21:47
11/12 anonim válasza:
10-es, szerintem nincs kizárólagosan jó recept, de ha már így megszólítottál, tényleg egyetértünk. Ahogyan a saját életemben azt tartom, hogy a baba érkezzen hivatalos kapcsolatba, ugyanúgy a homoszexuális pároknak is fontos, hogy hitelesíthessék a kapcsolatukat, mielőtt gyermeket vállalnak vagy fogadnak örökbe.
12/12 anonim válasza:
Nálunk például a párom kezdeményezte, én egy padon ültem, ő pedig letérdelt. Nincs semmiféle alá-fölé rendeltségi viszony, mindketten unik vagyunk szexuális preferencia terén is, úgyhogy teljes egyenlőség van a kapcsolatunkban.. egyszerűen így hozta a helyzet. :)
25F m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!