Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Előfordult már valakivel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult már valakivel, hogy ultimátumot kapott a párjától? Hogy kezelte a helyzetet?

Figyelt kérdés
Gondolok itt összeköltözésre, eljegyzésre, de akár dohányzásról való leszokásra......
2015. máj. 21. 13:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Általában a legtöbb ultimátom úgy keletkezik, hogy valamelyik fél beleun a könyörgésbe és a rá kapott később drágám válaszokba.

Nekem is volt egy évekig vártam, hogy összeköltözzünk barátom. Gyakran felmerült, hogy igen persze, aztán nem történt előrelépés a dologban. Egy idő után pedig annyira felstruccoltam magam rajta, hogy sehova se haladunk, hogy találtam még egy halom más hibát benne, ami biztosan zavart volna összeköltözés után így megtakarítva neki további évek gondolkodását szakítottam. Na akkor már rögtön akár másnaptól költözni akart, csak engem ekkor már nem érdekelt. Pedig volt ígérgetve eljegyzés, hogy leszokik a dohányzásról, hogy lefogy (én vagyok a nő, rajta volt 30-40 kg plusz), egyikből se lett semmi, mert mikor esetleg megkérdeztem mindig az volt a válasz majd én meg nem vagyok ultimátumos fajta, pedig mindegyik zavart, hogy nem lehet megbeszélni, hogy nincs előrelépés, csak a szürke nagy semmi.

2015. máj. 27. 08:12
 12/12 anonim ***** válasza:
Úgy hogy már a legelején tisztáztam a leendő problémákat valahogy így: Dohányzok..szeretek dohányozni és eszem ágában sincs leszokni róla dohányoztam mielőtt te megismertél engem vagy így elfogadsz vagy keresek egy olyan nőt aki szintén dohányzik te meg eltolhatod a biciklid! Én sem szabok meg senkinek semmit mindenki kávézhat, ihat meg ami jól esik ha valami zavar pl alkoholizmus akkor nem jövök össze egy mindennap rendszeresen italozó életmódot folytató nővel és nem rinyálok x év múlva hogy vagy leszoksz az alkoholról vagy....szóval élni és élni hagyni. Akkor ezt elfogadta a most már feleségem..és én azóta is dohányzok..majd ha ÉN megelégelem a dohányzást akkor majd ÉN magam miatt leszokok! De ugyanígy megbeszéltük az összeköltözést és leendő terveinket is már az első randin, mert inkább az elején derüljön ki ki mit szeretne a jövőben és ne x év múlva...nem véletlen őt vettem feleségül :-)
2015. jún. 9. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!