Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A barátom megkérte a kezemet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom megkérte a kezemet, és megkért, hogy költözzem hozzá, de szerintem hülyeség és felelőtlenség lenne ilyet tenni. Vélemények?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok a barátom 28. Négy éve dolgozik, és már összejött neki egy lakás meg egy kocsi. A szülinaponom elhívott vacsizni és megkérte a kezemet, és hogy költözzek hozzá. Erre elsírtam magamat! Szeretem őt, de még csak 19 éves vagyok és most kezdem a fősulit. És nem tudom, hogy mihez kezdjek magammal. Szeretnék külföldre utazni, az au-pairkedés is megfordult a fejemben, vagy más külföldi munka. Szerintem hozzáköltözni hülyeség lenne! Nekem nincs állásom, én nem tudnék beleadni semmit se a közösbe. Elvileg felvesznek államira, és a városban lakom (elég jó tanuló vagyok, plusz van kettő nyelvvizsgám). Egy fizetésből nem tudnánk megélni, ha a gyakorlati oldalról nézzük - mellesleg, nem is engedném, hogy ő tartson el - dolgozni meg nem akarok, addig amíg nem lenne muszáj. Persze, jó lenne vele élni, de nem túl okos ötlet "feleslegesen" nyomorogni. Amíg nincs munkám, addig nem akarok otthonról elköltözni. És nem lenne pofám anyáméktól pénzt kuncsorogni, hogy a párommal együtt lakhassak. Azonkivül a fősuli egy köpésre van tőlünk (5 percre), a barátom pedig a város másik felében lakik.
2015. máj. 20. 10:33
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

Utolsó: Teljesen más, ha már néhány éve együtt élünk, és egyszer csak kirúgnak, mintha úgy akarnánk új életet kezdeni, hogy igazából szinte alig van mire építeni.

(Lehet, hogy pongyolán fogalmaztam, sőt tutira, de a lakás nem sajátja, csak bérli)

2015. máj. 22. 06:38
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Nincs benned egy piciny kétség a barátod iránti érzelmeiddel kapcsolatban?

Mert egyébként amit írsz az jó, kell, hogy el tudd magad tartani te is, ne legyél ráutalva senkire, de a külföld és az aupair dolog... Olyasmi, mintha te még szeretnél egy kicsit élni, mielőtt házasságba mész. Nincs ezzel semmi baj, de beszéld meg vele is. Ha nagyon eltérnek az elképzeléseitek, akkor inkább hagyd őt is menni a saját útján, és menj te is a sajátodon.

2015. máj. 24. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!