Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy virsliujjam van, mit tegyek?
A barátom már többször célzott rá, hogy megkérné a kezem és szerintem nemsokára meg is fogja.
Viszont van egy aggodalmam, ami elég hülyén hangzik tudom, de azért nem csak kitalált dolog.
Elég duci lány vagyok és husis, kövér ujjaim vannak.
Állandóan azon parázok, hogy nem fog ráférni a gyűrű a kezemre és az nagyon kínos lenne és rosszul esne :(
Mit tehetnék?
Csak olyan szomorú lenne, ha ilyen probléma történne az eljegyzés közben. Az egész hangulatot meg mindent elrontaná :(
Arra gondoltam, hogy van egy gyűrűm, azt esetleg kitenném valami olyan helyre, ahol feltűnik neki és mikor kimegyek a szobából, meg tudja próbálni az ujján, hogy kb mekkora kell.
Szerintetek ez jó ötlet? eszébe jutna egyáltalán megpróbálni, ha lenne rá lehetősége a "tudtom nélkül"?
"Milyen lesz a gyűrű és a menyasszonyi csokor?
Olyasmi mint ahol nászéjszakát tervezem... egy bokor.
A gyűrű pedig ez lesz: pénisz gyűrű, mit mondanak?"
//2 arc - szótár//
Amúgy ne aggódj. Majd vesz akkorát amekkorát tud, legrosszabb esetbe a kisujjadra húzod. Aztán egy ötvös majd kitágítja neked. Vagy vesz valami nőiesebb férfigyűrűt. Valami megoldás lesz. A gesztus a lényeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!