Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nagy virsliujjam van, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy virsliujjam van, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A barátom már többször célzott rá, hogy megkérné a kezem és szerintem nemsokára meg is fogja.

Viszont van egy aggodalmam, ami elég hülyén hangzik tudom, de azért nem csak kitalált dolog.

Elég duci lány vagyok és husis, kövér ujjaim vannak.

Állandóan azon parázok, hogy nem fog ráférni a gyűrű a kezemre és az nagyon kínos lenne és rosszul esne :(

Mit tehetnék?

2015. máj. 14. 11:20
 1/9 A kérdező kommentje:
Olyan vastag az ujjam, hogy a boltokban sem árulnak ekkorát :(
2015. máj. 14. 11:32
 2/9 BulmaSwan ***** válasza:
Ha nem lesz jó a gyűrű mérete akkor elviszitek majd ékszerészhez és megcsináltatjátok. Nem olyan nagy dolog ez. Amúgy is egy férfi, honnan tudná milyen méretű gyűrű jó a nő ujjára!? Szerintem ettől ne tarts.
2015. máj. 14. 11:38
 3/9 A kérdező kommentje:

Csak olyan szomorú lenne, ha ilyen probléma történne az eljegyzés közben. Az egész hangulatot meg mindent elrontaná :(

Arra gondoltam, hogy van egy gyűrűm, azt esetleg kitenném valami olyan helyre, ahol feltűnik neki és mikor kimegyek a szobából, meg tudja próbálni az ujján, hogy kb mekkora kell.

Szerintetek ez jó ötlet? eszébe jutna egyáltalán megpróbálni, ha lenne rá lehetősége a "tudtom nélkül"?

2015. máj. 14. 11:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Az én volt párom mikor megvette az eljegyzési gyűrűket, elvitt magával egy olyan gyűrűt amit már nem használtam. De amúgy meg, ha tényleg olyan nagy ékszerésszel is lehet csináltatni, és ott méretre csinálják :) Sok Boldogságot Nektek!
2015. máj. 14. 12:33
 5/9 csio ***** válasza:
Alapból elég gázos, ha egyedül vesz neked gyűrűt. Úgy "illene", hogy szóban megkéri a kezed, aztán együtt elmentek gyűrűt nézni. Vagy majd ő eldönti helyetted, hogy milyen gyűrű tetszene neked és mit fogsz viselni hosszú éveken át?
2015. máj. 14. 13:23
 6/9 anonim ***** válasza:
52%
Biztos nagyon bunkónak tűnök, de ha ekkora vagy mi a francé nem fogysz le?
2015. máj. 14. 13:35
 7/9 A kérdező kommentje:
6.: igen, jogos kérdés, hogy miért nem fogyok le: 10 kilót fogytam le az utóbbi 3 hónapban, de nem megy gyorsabban. Sokkal kövérebb voltam, mikor a barátomat megismertem, neki akkor is úgy tetszettem, ahogy voltam és most is kérlel, hogy ne nagyon fogyjak már.
2015. máj. 14. 13:44
 8/9 anonim válasza:

"Milyen lesz a gyűrű és a menyasszonyi csokor?

Olyasmi mint ahol nászéjszakát tervezem... egy bokor.

A gyűrű pedig ez lesz: pénisz gyűrű, mit mondanak?"

//2 arc - szótár//

Amúgy ne aggódj. Majd vesz akkorát amekkorát tud, legrosszabb esetbe a kisujjadra húzod. Aztán egy ötvös majd kitágítja neked. Vagy vesz valami nőiesebb férfigyűrűt. Valami megoldás lesz. A gesztus a lényeg!

2015. máj. 15. 13:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Majd csapágyat húz az ujjadra, az tán ráfér.
2015. máj. 19. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!