Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek ez jelent valamit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez jelent valamit, vagy csak beképzelem?

Figyelt kérdés

1 éve és 3 hónapja vagyunk együtt a párommal, és nagyon jól megvagyunk. Tervezgetjük a közös jövőt, ház, kocsi, gyerekek, minden, ami kell. A párom viszont nem egy esküvőpárti srác, de tudja, hogy én szeretnék.

Pár hete/hónapja egy beszélgetés alkalmával megjegyezte, hogy 1-2 év múlva akkor feleségül veszlek és jöhet a baba. Azóta csak a babáról van szó, 2 év múlva szeretnénk.

Tegnap viszont 2x is úgy hívott, hogy "az én kis feleségem"

Ez csak kedveskedés vagy poénkodás lehetett vagy komolyabb dolog lehet mögötte?

A következő dolog szintén tegnap történt:

Bejelentette, hogy valamelyik hétvégén bemutatjuk egymásnak a szüleinket! Mindketten ismerjük a másikét, és jóban is vagyunk, de ezen nagyon meglepődtem :)

A harmadik pedig szintén tegnap: elmondtam neki, hogy én mennyire félek attól, hogy esetleg majd próbálkozunk, és nem akar összejönni a baba. Erre az volt a válasza, hogy "nem baj, ő akkor is boldog lesz velem"

Ezek alapján szerintetek lehet valami komolyabb terve vagy csak én szeretném, és beképzelem?

35éves férfiról van szó :)

2015. máj. 11. 12:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Látszólag nagyon izgulsz, amit meg is értek. De lassítsd le magad, mert ez már nagyon túlpörgés. Igen, mivel 2 év múlva akartok gyereket és te elmondtad, hogy szeretnél esküvőt, ezért meg fogja kérni a kezed. Valamikor a köv. 2 évben. Elég triviális. Izgulsz, persze, de ne kattanj rá a témára, hagyd meglepni magad!
2015. máj. 11. 12:52
 2/10 A kérdező kommentje:
Csak tegnap óta vagyok erre így rákattanva, mert soha ezelőtt nem beszélt ilyeneket. Most meg hirtelen tegnap elkezdte ezeket, mintha most jött volna neki a nagy ötlet :D
2015. máj. 11. 12:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Miért pont két év múlva? Esetleg sulit fejezel be, vagy más oka van?

Csak mert egy barátnőmnek volt egy palija...ő a "majd 3 év múlva"...amíg el nem telt akkor hosszabbított "majd 3 év múlvára":)

2015. máj. 11. 13:03
 4/10 A kérdező kommentje:
1 év múlva végzek a fősulin, és 1 év külföldi munkaviszonyt szeretnénk(osztrák határ mellett lakunk), mielőtt jön a baba, hogy ne a "semmire" vállaljuk be :)
2015. máj. 11. 13:05
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
így azért más...kívánom, hogy alakuljon minden úgy ahogy szeretnéd:))
2015. máj. 11. 13:06
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) De igazatok van, le kell nyugodnom :)
2015. máj. 11. 13:07
 7/10 Ügyet Lenke ***** válasza:
30%
keep calm and enjoy life :)
2015. máj. 11. 13:52
 8/10 anonim ***** válasza:
90%

Szerelemes :)

Szerintem itt mindenki másnál jobban ismered a párodat, te tudod, hogy mikor poénkodik, kedveskedik vagy mikor beszél komolyan. Írod, h. 35éves előbb-utóbb ő is beérik már :) Sok boldogságot!

2015. máj. 11. 14:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, te hány éves vagy, de a 30 fölötti emberek általában már tudnak nyíltan beszélni, ez a "neten megkérdezem, vajon mit gondolt a Jocó, amikor tegnap ezt mondta" olyan tizenéves kori dolog :) kérdezd meg nyugodtan, elvégre ha vele képzeled el az életed, akkor csak vagytok olyan viszonyban, hogy őszinték lehettek.
2015. máj. 11. 20:52
 10/10 anonim ***** válasza:
higgadj le, mert ez smmit nem jelent, ilyent mi is szoktunk mondani, párom is és már 2,5 évesek leszünk, de még semmi eljegyzési hajlandósága nincs.
2015. máj. 12. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!