Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen árban vannak eljegyzési gyűrűk? Bővebben lenn.
Persze, igazad van, de két éve házasodtunk, és akkor egyáltalán nem azt tapasztaltam, hogy a 30 lenne az átlagos.
Úgy mondanám, hogy aranygyűrűt nagyon kompromisszumosan tudtunk volna csak 100 alatt kihozni kettőnkre. Pedig egyikünk sem egy flancolós sznob típus, szíven is ütött a dolog.
13-as kevered. Te a karikagyűrűkről beszélsz, ami neked is van és a feleségednek is. Azok marha drágák, mivel vastagabbak és több bennük az anyag is, mint egy köves, vékonyka eljegyzési gyűrűben!
Továbbá bár ez csak az én összeesküvés elméletem, de szerintem szemétségből olyan drágák, mert az ember úgyis megveszi, hisz egyformát akar, mit tegyen, ha annyi, hát annyi. A mi karikagyűrűink, bár egyedi tervezésűek de 200 körül voltak.
Viszont az eljegyzési gyűrűt nem tudják annyira drágán adni, mert eljegyzési gyűrű bármi lehet, és egy szülőtől kapott ballagási ajándék is nézhet ki úgy mint egy eljegyzési gyűrű (lehet ezüst, orvosi acél, arany, fehérarany, igazi kő, vagy csiszolt üveg...stb.). Nehéz mesterségesen fenn tartani az árát, mert nincs kőbe vésve mi lehet eljegyzési gyűrű. Ha kevés benne az arany és nem eredeti a kő, akkor simaliba a 30 ezer.
"13-as kevered. Te a karikagyűrűkről beszélsz, ami neked is van és a feleségednek is."
Áh, ok, így már világos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!