Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszokás, ellaposodott kapcsolat vagy csak hullámvölgy?
Párommal 3 éve vagyunk együtt.Sajnos még nem tudtunk összeköltözni,mert elég messze lakunk egymástól a tanulmányaink miatt,szerencsére már csak fél-egy évig.
Magányosak vagyunk.A hétvégi találkozások már nem tűnnek elégnek,össze akarunk költözni,eljegyzés,esküvő...A következő szintre lépni.Most viszont mintha megfeneklett volna minden.
Azt mondta,kiüresedett a kapcsolatunk,jó barátok vagyunk extrákkal,lehet,hogy szakítanunk kellene,de még mindig szeret és én is őt.
Mi lenne a megoldás?
(még sosem volt ilyen hosszú kapcsolatom,és össze sem költöztem senkivel,ez egy új lecke lesz)
21/N és 24/F
Nem kellett volna hagyni, hogy 3 éves kapcsolat egy tinikapcsolat szintjén megrekedjen. Szerintem ez elhidegülés, hisz alig találkoztok, külön életet éltek.
Megmondom őszintén szerintem fiatalok vagytok, és lehet inkább tiszta lappal kéne indulni az életben. A tizenéves kori szerelmi kapcsolatomat nekem pl. egy sokkal jobb váltotta fel huszonévesen.
Nem érdemes vergődni valamiben évekig, ami nem működik, márpedig ha nem volt eddig megoldható a következő szint, akkor ez vergődés.
Nekem is tönkrement a 18 éves koromban létrejött, két évig tartó kapcsolatom. Vergődés lett volna, ha összeházasodunk, pedig a szüleink nagyon szerették volna.
Ez nem hullámvölgy :(
Ilyenkor vagy szakítani kell véglegesen és kegyetlenül,vagy pedig küzdve küzdeni.
Bár kiderülhet,hogy a küzdelem ebben az esetben felesleges,és jobb a szakítás.Lehet,hogy ő már nem akar....sőt biztos,hogy nem akar veled lenni,és várja,hogy te mond ki a végszót.Én is azt mondom,hogyha lehetőséget adott arra,hogy te mond ki,és ő beleegyezik,akkor ám legyen,végül közös megegyezéssel nem kell,hogy csúnya vége legyen a kapcsolatotoknak.
Szerintem ezt kár húzni. Mi értelme eljegyzésről beszélni ott, ami nem működik? Vagy rászántok rengeteg időt és energiát, hogy fenntartsátok, vagy léptek. Korotokagt meg a helyzetet tekintve ez talán még nem az az életszakasz, mikor foggal-körömmel kéne küzdeni valamiért, ami már félig elment.
Le kell vonni a konzekvenciát, és legközelebb megpróbálni elkerülni a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!