Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak Betti kérdése:
Nem figyel rám eléggé a barátom. Most ezt mondjam meg neki, vagy inkább törődjek bele? én 16/l, ő 17/f
Figyelt kérdés
A barátom eléggé "furcsa" személyiség,de jó értelemben.A szabadidejében sokat olvas,tanul stb.. Mondta,hogy nem szereti kimutatni az érzéseit,de akkor is rossz ez nekem.Van hogy nem válaszol az üzenetemre,vagy nem fogja meg a kezem a haverjai előtt,és ez nekem elég kellemetlen érzés :/ Persze szokta mondani, hogy hiányzom neki,meg hogy szeret,de én a szavaknál többre vágyom... Amugy ezt már egyszer megbeszéltük,de azt mondta,hogy neki ilyen a stilusa :p2013. nov. 12. 19:18
1/7 anonim válasza:
Jobb ha megbeszéled vele mintsem magadban fojtod a problémákat.
2/7 anonim válasza:
hàt ha ilyen a stìlusa, akkor nem valòszinu, h meg fog vàltozni. azèrt mondd el neki mègegyszer, h kicsit tobb torodèsre vàgysz. aztàn ha nem tortènik semmi, akkor nyugodj bele h ez van. szeretot mèg mindig tarthatsz :)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :* :D jaaaa,és eszemben sincs megcsalni :p
2013. nov. 12. 19:32
4/7 anonim válasza:
Khm.... aki szeret valakit, az képes változni! :D Ez nem csak szóbeszéd, hanem tapasztalat! :) Kicsit hanyagold, hagy vegye észre magát! :) Lehet, hogy még túl korai Neki... az én barátom 3-4 hónapig nem fogta meg a kezem és eléggé tartózkodó volt velem... aztán megtört a jég! :D Sok szerencsét! :)
5/7 anonim válasza:
csak vicceltem a megcsalàsal :)
4-es, ninc 100&ig igazad, mert hiàba szeretunk valakit, màsok akkor em tudunk lenni, mint amik vagyunk. valamennyit persze mindenki tud idomulni a pàrjàhoz, de az alapveto tulajdonsàgainak nem tudjuk megvàltoztatni. zòval, ha ez a fiù nem egy bùjo, romantikus alkat, akkor sosem lesz az, senkivel. kàr is eroltetni
6/7 anonim válasza:
bocs a ok hibàèrt, telòrol ìrok. remèlem azèrt èrtheto :)
7/7 A kérdező kommentje:
Érthető és semmi baj :D Kösziii mindenkinek :))
2013. nov. 13. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!