Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg a lánynak, hogy szerelmes vagyok belé?
Semmi esetre se úgy, hogy odaállsz elé, és rögtön szerelmet vallasz.
Mérd fel az érdeklődési körét (ebben sokat segít pl. facebook), majd keresd a társaságát, próbálj vele minél gyakrabban beszélgetni, közben figyelj a gesztusaidra, és nézd az övét is. Ha látod, hogy nem elutasító, akkor mehettek együtt suliban kajálni, büfébe, udvarra, majd egy idő után rákérdezthetsz, hogy suli utáni közös programhoz van-e kedve.
Szerintem a legfontosabb az őszinteség és az, hogy elmond neki az érzéseidet. Hogy milyen körülmények között, az Tőletek függ.
A lényeg, hogy ne kapkodj, adj időt arra, hogy a beszélgetés közben erre terelődjön a szó. Pont a minap olvastam egy facebook-os bejegyzést (a Harmonikus Párkapcsolat posztolta), hogy időt kell szánni egymásra. Ebben az esetben is nagyon fontos ez, szerintem.
Suli utáni közös programnál tartatok? Akkor mondd neki hogy szeretnél vele randizni a hétvégén, ez így elég egyértelmű, de azért mégsem szerelmi vallomás. Ha megkérdezi, hogy miért hívod randira, akkor mondd neki, hogy azért mert tetszik neked (ez sem szerelmi vallomás).
Ezekre, ha véletlenül nemet mond az sem túl siki, max. tökös srácnak fog gondolni. Egy-két hét múlva újra előveheted a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!