Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek két férfiba szerelmes?
Két férfit szeretek. Az egyik az élettársam, akivel 4 éve élek együtt. Jól kijövünk egymással, az együttélés is zökkenőmentes, a szüleim imádják. viszont unalmas a kapcsolatunk, nem mindig szeretek vele lenni. Sokat haverozik. A szex is unalmas, semmi érzelem nincs benne. A másik férfi az exem, akivel manapság újra elkezdtem találkozgatni. Ő mindazt megszemélyesíti ami az élettársamból hiányzik. Jó az ágyban, midig is jó volt, megértő, nem csak meghallgatja a problémáimat de segít is megoldani. Viszont vele nem tudom elképzelni az együtt élést, hiszen annak idején is azért szakítottam vele mert volt példa rá, hogy hazudott,és van pár emberi tulajdonsága is amit nem tudok elviselni. De mindig azt mondja, hogy már megváltozott és hagyjam ott az élettársamat és éljek vele teljes kapcsolatot. Nem tudom, hogy melyik a jobb, a nyugodt együttélés, anyagi biztonság, mert mind a ketten dolgozunk és jól keresünk, viszont unalmas semmilyen élet. Vagy a vicces férfi, tökéletes szexuális kapcsolattal, érzelmileg teljes mértékben kimutatja szerelmét, viszont kissé csapodár és ugye csak a volt pasim akivel már egyszer úgy éreztem, hogy nem megy együtt. Remélem tudtok adni pár tanácsot, vagy megosztani tapasztalatot -e téren.
Köszönöm! 24/nő
Sajnos van ilyen. Kiegészítik egymást, az egyikben pont az van meg, ami a másikból hiányzik. Hány éves az exed, és mikor voltatok együtt? Mert lehet, hogy ennyi idő alatt már komolyodott. De ezt csak te tudhatod, te ismered.. A másik, hogy menbyire szereted a mostanit? A szavaidból úgy érzem, hogy inkább csak megszokásból, és talán az anyagiak miatt vagy vele... Az unalmas élet viszont mindig másik férfi karjaiba fog hajtani, vagy elsorvadsz...
Lehet el kéne gondolnod azon, hogy tényleg a mostanival akarsz e maradni, nemcsak az ex miatt, hanem alapból. Én is pont pár napja szakítottam, azért mert egyszerűen kihűlt a dolog. Régebben viszont volt hogy azért szakítottam, mert jött más, és úgy láttam hogy ő jobb. Utána viszont érzelmileg mégse működött, egyszerűen nem ment a másik nélkül, emiatt a "kiegészítés" miatt :(. De ezzel talán csak én vagyok így...
Én a helyedben megpróbálnám kitapasztalni h az ex mennyire megbízható, és akár össze is jönnék vele újból. A mostanin pedig gondolkodj el, fiatal vagy még, kár a szürkeséget választani... Szerintem.
29n
Na ez az amit nem tudhatsz. Vagy megkockáztatod, hogy otthagyod a biztosat, aztán vagy belebuksz, vagy sokkal jobb lesz. Vagy maradsz, és éled tovább a színtelen, biztos életet. Két férfit tartani meg nem lehet sokáig, az nem is tisztességes, meg sztem lelkileg is bele lehet roppanni.
És még annyi, hogy a szerelem a legfontosabb, amit a szív diktál, nem pedig a pénz, vagy bármi más (persze az is kell, de önmagában semmit nem ér)
Szia !
Hát én ebből jövök most nevezzük nevén mondjuk én vagyok a szürke pasi (35f). Elég volt és megalázó nem csak nekem de ha így csinálod neked is. A szexen lehet javítani csak akarni kell és sokat beszélgetni! De ha az exnek csak a hús miatt kellesz akkor fogsz koppani. Nálunk ez volt...
Röviden Csütörtökön nagy szerelem, szombaton nagy veszekedés, költözés / kedden már az ex karjaiban /.
Összeköltözni nem akar a fiatalember.....
Jól gondold meg.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!