Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról hogy egy nő kéri meg a férfi kezét?
Egyre többet látom ezt a kérdést itt és annyira nem értem ezeket pedig nem vagyok maradi, fiatal vagyok huszonéves.
Értem hogy egyenlőek a felek, értem hogy egy nő is szóba hozhatja a házasságot kezdhet beszélgetni róla, de maga a lánykérés mikor kezdett legénykéréssé válni?
És komolyan egy férfi fejében mi jár amikor tud a tervről és hagyja ezt megvalósulni? Vagy ha meglepve érné a dolog mit tenne, mondana a helyzetben?
Ha belegondolunk, végül is miért csak a férfi tehetné meg ezt a lépést?
Az igazat megvallva ez nekem is túl "modern", vagy én vagyok túl maradi, de ha valakiknek ez a verzió szimpatikus hát legyen, összességében úgyis az eredmény számít.
nem kérném meg a kezét a páromnak. Legyen már férfi a talpán! Ő nem szül helyettem gyereket, én meg nem fogok az ablaka alatt szerenádozni egy gyűrűvel a farzsebemben...
Egyébként pedig az a nő is szánalmas, aki ilyenre vetemedik. Egy igazi, vérbeli nő, ha egy ilyen tutyi-mutyi alakkal kerül össze, akkor szépen, nőiesen, észrevétlenül tudja ösztönözni a férfit erre a lépésre. Egy igazi férfi pedig terelgetés nélkül, magától megteszi ezt a lépést. Szomorú, hogy ez világ ennyire elkorcsosul. Már magunknak nyitjuk ki az ajtókat, állva utazunk az ücsörgő férfiak mellett a buszon, egyedül cibáljuk le a buszokról/villamosokról a babakocsit (vagy ha szerencsénk van, segít egy másik nő), és még sorolhatnám, hogy mi mindenben vagyunk mi nők: férfi helyett férfiak.
"Már magunknak nyitjuk ki az ajtókat, állva utazunk az ücsörgő férfiak mellett a buszon, egyedül cibáljuk le a buszokról/villamosokról a babakocsit "
Neked a nőiség egyenlő a rokkantnyugdíjjal? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!