Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Milyen az a lány, akit mindenk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az a lány, akit mindenki el akar venni?

Figyelt kérdés

Nem mindenki, de 4-5-en már jelezték ilyen jellegű igényeiket. Fiatal lányról van szó (21).

Mit gondoltok róla, illetve mi lehet az oka?

2015. ápr. 18. 21:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
82%
utolsó vagyok, véletlen azt olvastam, hogy "aki mindenkit el akar verni" - bocsi :D
2015. ápr. 19. 00:00
 12/22 anonim ***** válasza:
39%
Valószínűleg egy bájos, szolgalelkű nő, akinek nincs személyisége, csupán teljesíti a felmerülő igényeket. 21 évesen még nem lehet annyira karizmatikus és "igazi nő", ha így lenne, különben is inkább tartanának tőle a férfiak, mint ilyen igényeket jelezzenek felé.
2015. ápr. 19. 02:17
 13/22 anonim ***** válasza:
45%
nem minden férfi szenved kisebbrendüségi érzéstől, sokaknak vonzó egy erős nő
2015. ápr. 19. 02:27
 14/22 anonim ***** válasza:
Jó hozománnyal rendelkező lány akit mindenki el akar venni. Az egyéb tulajdonságok szubijektíven értékelhetők és fontosságúak az emberek többségénél. De az is lehet hogy a szülei mondták ezt róla, akik túlzóan fogalmaztak. Egy ismerősöm is olyan lány volt akire a szülei azt mondták hogy mindenki magának akarja feleségnek. Kedves, csufi és szemüveges lány volt. Az igazság a mindenkiről az volt hogy az apukájának egy öreglegény munkatársa szerette volna feleségnek, és a lánynak a barátja is azt mondta hogy ha elvégzi a sulit mindenképp feleségül szeretné venni. Végül egy kollégájához ment hozzá a lány. Viszont a szülei a mai napig azt hangoztatják hogy mindenki az ő lányukat szerette volna feleségül venni.
2015. ápr. 19. 05:19
 15/22 anonim ***** válasza:
26%
21 évesen engem is a 30-asok környékeztek meg ebből a szempontból,de én akkor nem akartam ilyen dolgokat.Határozott voltam,szépnek láttak,stb,valamiért vonzottam őket.25 körül fel se merültek ilyen témák,majd 29 körül megint előbukkantak,31 évesen eljegyeztek,és 35 körül fogok férjhez menni.Örülök hogy nem kapkodtam el fiatalon,annak válás lett volna a vége,mert sokat változtam 21 éves koromtól.
2015. ápr. 19. 05:37
 16/22 anonim ***** válasza:
12%

Az ismeros ferfiak szerint a felesegnek valo lany nem tul cicomazott mukorom muszempilla muminden kizarva.mert ez azt jelenti tul fontos neki a kulso.

Nem tul karrierista mert akkor nem akar gyereket majd.

Nem volt max 1-2 kapcsolata surun hasznaltat senki nem akar.

Kedvelje a fozest es legyen valami hobby ja es legyenek normalis erkolcsi normaja es ertekei.

2015. ápr. 19. 08:52
 17/22 anonim ***** válasza:
82%
Gyönyörű + gazdag a családja...vagy csak NAGYON gazdag a családja.
2015. ápr. 19. 09:26
 18/22 anonim ***** válasza:
nemlétező
2015. ápr. 19. 09:42
 19/22 anonim ***** válasza:
22%
Humoros, vicces, jókedélyű, pozitív, okos, kedves, gondoskodó, játékos, szexis. Ezek a legfontosabbak. Lehet akármilyen szép, ha állandóan búvalb.aszott, negatív, kötekedik, hisztizik. Szóval ha emelett még szép és csinos is, akkor biztos el akarják majd venni. Akit nem akarnak, annak sajnos mindig oka van, csak az a baj, hogy a nők többsége nem jön rá erre az okra, csak hibáztatja a pasikat, hogy milyen szemetek már, hogy nem akarják elvenni.
2015. ápr. 19. 10:39
 20/22 anonim ***** válasza:
66%
Miért gondoljátok, hogy akik el akarják venni, azok a lánynak is megfelelnének? A legtöbb férfira elég szépen nézi és kedvesnek lenni vele, hogy veled kezdje tervezni az életét. A 21 éves annyiban különbözik az idősebbtől, hogy kevesebb élettapasztalata van, nincsenek különösebb elvárásai a férfi felé, életvidámak, mert komoly gondjaik még nincsenek, és még nincs kiforrott személyiségük, így könnyedén idomulnak bárkihez. A legtöbb férfi számára az ideális nőről alkotott lista nagyon-nagyon hosszú, majd úgy fejeződik be, hogy úgy fogadja el őt, amilyen (vagyis többnyire tele problémával, a változtatásra való legkisebb hajlam nélkül). Persze, hogy mindenki lecsapna egy normális 21 évesre, mert pár év múlva már labdába sem rúghatna nála, amikor a lánynak már konkrétabb elképzelései lesznek az igényeiről.
2015. ápr. 19. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!