Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az a lány, akit mindenki el akar venni?
Nem mindenki, de 4-5-en már jelezték ilyen jellegű igényeiket. Fiatal lányról van szó (21).
Mit gondoltok róla, illetve mi lehet az oka?
Őszintén fogalmam sincs.. Ez a 4-5 ember ilyen random rajongó volt, vagy az összes kapcsolatban történt?
A 2 exem és a párom már nekem is mondta, de eljegyzés egyiknél sem volt (eddig). Az előző kapcsolataimban beszéltünk róla, hogy egymással képzeljük stb stb, aztán végül máshogy alakult. Az első naiv rózsaszín ködös dolog volt, ami halálra volt ítélve, csak mi nem láttuk. :) A második komoly dolog volt, de idővel elmúltak az érzelmek az exnél. A párom pedig mondta, hogy jövőre megkér. Aztán ezt mondjuk helyén kezelem, nem fogom tövig rágni a körmeimet jövő évben, de tudom hogy velem képzeli, ez már sokszor szóba került. :)
Ezzel szerintem nincs gond. Hiszen tervezünk, komoly kapcsolatok voltak, komolyan is gondoltuk.
Jol nez ki, okos, rendszereto, szorgalmas, kedves es jo az ágyban..
Nekem 7 eljegyzesem volt eletemben es ebbol 2 hazassagom. Nagyjabol ezek voltak a kozos pontok, amiket mindegyik megemlitett.
karizmatikus szemelyiseg.
Vannak ilyenek, en is ismertem ilyet. nem volt kulonosebben szep, de a ferfiak elolvadtak a kozeleben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!