Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom azt mondta, hogy akkor kéri meg a kezem, ha jól viselkedek. (? )
Húú, kislány... Nekem is volt egy ilyen pasim. Állandóan kiprovokálta, hogy veszekedjünk, mert más csajokkal flörtölgetett, dumálgatott( persze szerinte is csak haverok, ismerősök), folyton a haverokkal részegedett, hazudott hogy hol van (pl azt mondta hogy még a munkahelyén van, iszogatnak a kollégákkal zárás után-étterem- mikor odamentem, be volt zárva a hely, ő meg klubbozott valahol), sokszor rajtakaptam, hogy más csajokkal smsezik, chatel. Persze, hogy ilyenkor összevesztem vele, ki ne tette volna? persze, ilyenkor én voltam a hisztis, és nekem is mondott ilyet, hogy majd akkor költözünk össze, ha nem fogok ennyit hisztizni. De hogy ne hisztizzek, ha tovább folytatta ezt a viselkedést? Na mostmáér nem hisztizek neki :)
Érdekes, a férjemmel 6 év alatt soha nem vesztünk össze, egy hiszti, egy hangos szó se volt köztünk, akkor csak nem vagyok olyan hisztis.
A vélemény az, hogy ez egy bántalmazó kapcsolat.
Az önbizalmad már így is kezd kikészülni, hiszen, ah vitáztok, az nyilván a te "hisztid" miatt van, s ő jogosult eldönteni, hogy mi a "jó viselkedés", melynek jutalma a kegy, hogy méltóztat elvenni.
WTF?!
pedig tényleg jól bánik velem,sok dolgot tesz meg értem, és minden tökéletes. Csak valahogy ez a téma nem jó még köztünk.
Utolsó, nem tudom,én mindenkinek zöldet nyomtam,aki megérdemelte,de pirosat senkinek.
Egy pillanatomat sem áldoznám rá, keresnék magamnak olyat, aki megbecsül.
Ha most "nem viselkedsz jól", mi lesz majd két gyerek és tíz év házasság után? Szerinted?
ha jól értem most vagy kb 19. fél éve jártok. nem akarsz házasodni.
akkor mire fel a kérdés?
szerintem a hisztik miatta mondhatta, hogy ha jól viselkedsz. bár te ismered.
kérdezd meg esetleg tőle.
de szerintem se kell még erőltetni a házasság témát.
ha jól kijöttök egymással, akkor együtt lesztek amikor elvégzed az egyetemet is.a jegyesség , vagy házasság nem erősíti meg jobban a kapcsolatot, ha az előtte gyengus volt.
szerintem fél év után még a rózsaszín ködben kéne lenni, nem pedig veszekedni.
de te tudod, csak szerintem irtó korai még számon kérned az eljegyzést rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!