Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mennyi együtt töltött idő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi együtt töltött idő után normális az eljegyzés?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 7. 12:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

a mi eljegyzésünk 2,5 év után volt, ebből 1 évet együtt éltünk. esküvő rá 2 évre.

az eljegyzés inkább gesztus-értékű (persze ettől nagyon komoly döntés), de inkább a házasság az,amit valamihez jó,ha köt az ember.pl.: együtt töltött időhöz. de úgyis azután mutatja ki mindenki a foga fehérjét.:)

2015. ápr. 7. 18:43
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Változó. Azzal azonban nem értek egyet, hogy az eljegyzés semmi. Bár lehet az én készülékemben van a hiba, de valahogy az eljegyzés után én sokkal elkötelezettebb lettem. Kicsit fura ezt így mondani, de előtte mintha mindig kicsit rajtállásban lettem volna, hogy oké innen még bármikor újra versenybe kellhet szállni. Mióta megvolt az eljegyzés sokkal nyugodtabb és harmonikusabb a kapcsolatunk. Sokkal jobban érzem, hogy össze tartozunk és, hogy ez komoly. Számomra az együttélés nem ugyanaz és nem közvetíti ugyanazt. Szeretem a párom, ő életem szerelme, mindig is hozzá akartam menni, de mióta megkért olyan mintha kipukkant volna bennem egy buborék, és endorfinnal árasztotta volna el a testem.

Én vagyok a hülye? De most komolyan. Más is érzett hasonlót?

2015. ápr. 8. 17:06
 13/18 anonim ***** válasza:
Mi most leszünk április 29.-én 3 éve együtt! Tavaly júliús 6.-án jegyzett el a párom!Én 26 ő 32 éves.! Ki hogy érzi
2015. ápr. 8. 22:16
 14/18 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2015. ápr. 8. 23:10
 15/18 A kérdező kommentje:
Remélem egyszer nekem is lesz :)
2015. ápr. 8. 23:31
 16/18 gergelice16 ***** válasza:
Amikor úgy érzed, hogy készen álltok, akkor. Nem időhöz kötött. De ez nem azt jelenti, hogy 1 hét után eljegyzed.
2015. ápr. 11. 20:55
 17/18 anonim ***** válasza:

Nalunk 30 nap utan eljegyzes 2 ev jaras majd eskuvo semmi osszebatyuzas nem volt

Ennek iden lesz 25 eve....jo dontes volt nagyon jo

2015. ápr. 11. 21:04
 18/18 anonim ***** válasza:
51%

1 év minimum a normális.

Akkor magatokra rakhatjátok a kis bilincseket.

2015. ápr. 14. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!