Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy ráerőltettem?
Az történt, hogy pàrommal (32) picit összevesztūnk a pènzen, mert rettentően nagy hūlyesègre akart több szàz ezret kiadni, èn pedig ùgy felhùztam magam, hogy mondtam neki hogy èrtelmesebb dolgokra kellene ink költeni..pl vehetnènk karikagyűrűt, lassan babàt is akarunk,lagzi stb.
Megmondom őszintèn leginkább azèrt lettem ideges, mert 3ève egyūtt vagyunk, egyūtt èlūnk 2 ève, ès az utòbbi időben elèggè bennem van a hàzasság tèma, ami most igy jott ki.
Lènyeg a lènyeg pàrom felfogta a dolgot ès igazat adott nekem, nem is habozott tovàbb, màsnap kb 6 èkszerboltban voltunk karikagyűrűt nèzni, elèggè lelkes lett a vègère. Annyiban maradtunk hogy jövőhéten vissza megyūnk az egyikbe, mert ott tudnak kedvezmènyt adni, ès nekūnk sem mindegy az a 20-30 ezer ft pàr nap vàràsèrt cserèbe. Na de most kicsit olyan èrzèsem van mintha ràerőltettem volna a dolgot, mintha èn kèrtem volna meg a kezèt. Mèg mondta is hogy milyen lànykèrès lesz igy.
Arra gondoltam, hogy jövőhéten nem hozom fel, hogy na na megyūnk az èkszerboltba, hanem vàrok hogy mondja-e ő. Ha nem, egyèrtelmű szerintem...vagy ti hogy làtjàtok?
Hiaba lesz is meg a karikagyuru, ha "jegyesek" lesztek meg 5 evig.
Tanulsag, ne eroltesd amit mas nem akar.
Ha zavar a dolog, szégyelled magad a kifakadásodért, mond meg neki, így, ahogy ide írtad: "leginkább azèrt lettem ideges, mert 3ève egyūtt vagyunk, egyūtt èlūnk 2 ève, ès az utòbbi időben elèggè bennem van a hàzasság tèma, ami most igy jott ki" és kérj elnézést tőle a kirohanásodért.
De annak örülj, hogy igazat adott. Valószínűleg az ő fejében is motoszkált a gondolat, a te kirohanásod csak a végső lökést adta meg. Hacsak nem abszolút "papucs" a párod, úgysem venne el / kérne meg akarata ellenére:)
hát igen, én is az utolsóval értek egyet.
igaz, nem volt sok kapcsolatom, de mindegyiknél szinte már az elejétől tisztázva volt, hogy mit várunk el egymástól, belefér-e a házasság, stb.
nem kellett erőltetni, passzívan várni a nagy meglepetésre, hogy megkérik-e az ember kezét.
szerintem is az az egészséges, hogy az embereknek ez közös döntése, és nincs egy aktív meg egy passzív fél.
nálatok pont, hogy te vagy az aktív, ál-passzívként, ő meg a passzív, ál-aktív szerepben.
valahogy talán még nem késő őszintének lenni, és kiegyenlíteni az erőviszonyokat.
fontos dontes az eljegyzes? ne nevettesetek mar
A ferfi vesz egy gyurut : nesze aztan most mar evekig pofa be neked elvenni meg nem foglak de legalabb csondben maradsz egy ideig,,
Tudod aki igazan oszinten szeret az nem huzza a dolgokat evekig egyszeruen elvesz akar egy gatyaban i
Az evekig huzas halasztas a bizonytalansag jele hiaba elsz vele arra gondol hatha nem josz be neki es valahol egy masik jobb szeb no var meg ra.
Aki szeret az elkotelezi magat ez teny
akartok babát vagy te akarsz? mert aki akar az arra gyűjt pénzt, nem valami másra. am mire akarta elkölteni?
am te tudod, ha neked megfelel ez a kierőszakolt eljegyzés akkor sok boldogságot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!