Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresnéd az exed? Ha úgy váltatok el 10 hónapja, hogy azt mondta Neked: " ne keress többet, utállak"
Mit kellene még tennie az embernek, hogy megszabaduljon valakitől, ha vannak, akik ennyire nem értenek a szóból?
Mit kellene mondania, vagy tennie ennél egyértelműbbet az exednek, hogy végre békén hagyd egyszer és mindenkorra?
Én 5 évig nem reagáltam az exem névnapi, szülinapi, hiányzol, így szeretlek-úgy szeretlek, találkozzunk smseire, üzeneteire...
Talán most már felfogta, h tényleg nem érdekel!
Javaslom, te is lépj túl ezen. Marha idegesítő, mikor egy ex még mindig vergődik, te meg élnéd az életed! Nem véletlenül vagytok külön!
Szerintem baromira egyértelműen értésedre adta ezt még 10 hónapja, és az tényleg nem sok idő ilyenkor.
De ha téged nem hagy nyugton a dolog, semmi máson nem tudod forgatni magad, lehet, tényleg csak akkor tudnád letenni ezt a gondolatot, ha mégis felkeresed, és ő jó alaposan elküld a francba megint. Lehet, ez hiányzik a lelkednek ahhoz, hogy el tudd engedni, szóval ha megér neked egy fájdalmas elküldést, akkor hajrá. Van ilyen helyzet, olyankor tényleg könnyebb elengedni a múltat, ha minden szálat elvarrtunk és megpróbáltunk.
# 18
Nyilván túl jól sikerült a szakítás utáni első randi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!