Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Gyürüt igért és aztàn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyürüt igért és aztàn elfelejtette. Hihetö ez?

Figyelt kérdés

Egy péntek este azt mondta a baràtom vegyünk holnap egymàsnak gyürüt,örültem ,szép lenne.Szombaton bementünk a vàrosba,vàsàroltunk mindent csak gyürüt nem..Nem szoltam,kivàncsi voltam komolyan gondolta-e...

Pàr héttél késöbb megkérdeztem,mi volt ez a gyürü dolog...azt vàlaszolta,hogy elfelejtette...

El lehet ezt hinni??? Jàtszik velem??? 35 felettiek vagyunk...

2010. febr. 17. 20:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de ilyen, hogy elfelejtette, nem létezik!!!

Pár éve(mi is harmincasok vagyunk), amikor szóba került köztünk a gyűrű, már másnap repesve szaladtunk válogatni. Ilyesmit nem mond az ember csak úgy vaktában nem dobálódzik! Itt valami bűzlik nála, vagy megvette titokban, vagy bunkó! Én biztos felháborodottan kérdőre vontam volna, hogy szívatsz?

2010. febr. 17. 22:31
 12/15 anonim ***** válasza:
22:31-es vagyok, még csak annyi, hogy nem a vásárolgatás kellett volna, hogy a fejében járjon, hanem ha komolyan gondolja, akkor az első utatok valami ékszeres üzlet(vagy legalább a kirakata)lett volna!
2010. febr. 17. 22:33
 13/15 anonim ***** válasza:
ha nincs SÚLYOS agyérelmeszedése, vagy egyéb rövidtávú memoria zavart okozó betegsége, akkor kamugép. ezvan, sajnos...
2010. febr. 17. 22:39
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem a párom diszkóban félig részegen mondta először hogy velem szeretné leélni az életét, de másnap mégsem felejtette el:S Szerintem egy gyűrű nem egy kg kenyér hogy csak úgy el lehet felejteni... PEdig az én párom akkor még 19éves kis suhanc volt:) Lehet hogy abban a pillanatban komolyan gondolta ő , csak aztán megrémült vagy valami...
2010. febr. 18. 08:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem jó lett volna, ha vásárlás közben felveted, hogy mi lesz a gyűrűvel. Akkor kiderült volna, hogy igen vagy nem.
2010. febr. 21. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!