Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mutassam be a barátom a szüleimnek, aki
Dél-Koreai?
Szerintem előszőr mondd h beszélni szeretnél velük,és mondd el h van x ideje barátod,nagyon szereted,boldog vagy és sokat jelentene neked ha ők isosztoznának az örömödben.
Viszont van egy kis furcsassag benne mert koreai,de te ugy gondolod nem az a lenyeg ki milyen szarmazasu.
Szerintem előszőr tálalni kell az ilyet h mikor jön a fiú már tudják,így lesz idejük megemészteni,meg a fiút se hiozod kellemetlen helyzetbe ha ott szembesülnek vele.
2015. márc. 15. 18:30
12/20 anonim válasza:
Sztem csinálj úgy mintha ez a világon a legtermészetesebb lenne. Mert hat az is. Ha döbbenet lesz az arcukon, arra te is döbbenettel válaszolj, mint aki nem érti mi a gondjuk. talán elszégyenlik magukat:)
2015. márc. 15. 19:11
13/20 A kérdező kommentje:
Azt tudják hogy van barátom már 2 éve csak azt nem,hogy koreai. Nagyon féltem ettől a beszélgetéstől,de végül mindent megtudtunk beszélni. Nem volt könnyű de végül látták hogy boldogok vagyunk és megenyhült a szívük,úgyhogy már teljesjogú családtag lett.Nehéz volt,de annyi év szenvedése megtérült. A barátom( mostmár a vőlegényem) szülei elfogadtak és nagyon kedvelnek. Köszönök minden bíztató választ.
14/20 anonim válasza:
2015. márc. 16. 09:06
A barátod mutatkozzon be szépen, valahogy így:
"Koreából jövök, kérem figyeljenek oda,
Oly idiótán mozgok, mint a szódás meg a lova.
Ha bejön ez a dalom Hyundai-om lesz és nem Skoda,
Mert jobb lett mint a Lova-lova."
2015. márc. 16. 10:40
szerintem, űlj le anyukáddal, és mesélj neki a fiúról, mintha a barátnődnek mesélnél. Mond el hogy szereted a fiút, rendes megbizható, stb. mond el hog Koreában született stb. végén majd meglátod hogyan reagál anyukád. nem hiszem hogy ellene lenne.Elöször vele kezd, ha van tesód, őt is vond bele, hátha tud segíteni ebben.
2015. márc. 17. 06:48
17/20 anonim válasza:
Csak simán mutasd be őt, mintha nem lenne ázsiai. Elvégre ő is ugyan olyan ember, mint te és a szüleid...
2015. márc. 20. 11:51
18/20 anonim válasza:
Úgy látom, hogy már sikerült a szüleiddel beszélned! Örülök neki, és nagyon sok boldogságot kívánok!:)
2015. márc. 20. 19:34
Mindenki meg van bolondulva?
Mitől lenne a világ legtermészetesebb dolga,hogy valaki pl.korai,vagy más egzotikus barátot talál?Vagy keres,ki tudja.
Egyáltalán nem az;biztos,hogy valami komoly problémája van a hozzá hasonlókkal,a saját fajtájával.
Kedves kérdező;ismered-e a barátod szüleit?
2015. márc. 26. 19:15
Nem a világ legtermészetesebb dolga, de nézőpont kérdése, hogy mennyire. Én mondjuk smároltam már félig Japán lánnyal, és ismerem Alexandrát is az ÉNBP-ből, és semmi bajom velük se, meg az európaiakkal se. Ha valakinek bejön valaki belsőleg, esetleg külsőleg is, akkor szerintem másodlagos, hogy indián, indiai, kínai(Kristin Kreuk félig kínai, és 1 pillanatig sem gondolkoznék azon, hogy összejövök-e vele.), japán, mongol, néger, és biztos vagyok benne, ha nem csak emberek lennének (mert ugye most rasszról beszélünk, vagy fajtáról, nem fajról), hanem más kommunikálni képes fajok, akkor azokkal is összejönnének az emberek. Úgy rémlik hallottam már olyan híreket, hogy még eszetlen csirkéket is elvesznek, meg kutyához mennek. Ahhoz képest Ahhsoka Tano főnyeremény.
2015. márc. 28. 20:04
Kapcsolódó kérdések: