Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Vajon mit forgathat a fejében?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mit forgathat a fejében? Megkéri valaha tényleg a kezem?

Figyelt kérdés

A Párommal lassan 6 éve együtt vagyunk, s közben időnként 1-szer, 1-szer megkérdezte, mit mondanék, ha most megkérdezné... egy ideig a kapcsolat elején határozott nemet mondtam, mert hogy szerintem legalább egy félévet ahhoz jó lenne együtt élni... vagy viccel elütöttem, hogy hát jól meg kellene azt fontolnom, de aztán most már lassan 1 éve együtt élünk, s mostanában is többször szóba jött, hogy esetleg mi hogyan szerveznénk meg egy esküvőt-egymás közt kritizálva másét... meg legutóbb SMS-ben kérdezte meg, hogy most mit mondanék, mire én azt írtam: alig várom, hogy egyszer élesben megkérdezze!

Én szándékosan, soha nem mondtam neki határozott választ,hogy ne szálljon el magábal, egy ideig tényleg úgy gondoltam, ááá nem, de most már egyre várom... kérdésemre hogy mért kérdi néha, azt mondta, hogy szeretné tudni, hogy hogy állunk, s biztosra akar menni.

Szerintetek? (Remélem ő is kicsit komolyan is gondolta, csak várja a pillanatot?)

2008. aug. 24. 17:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

"Ja és az szerintem egyértelmű lehet neki, "

szerintem, lehet... nem túl sok ebben a mondatban a feltételes mód?

"Ja és én nem kedvelem azt, hogy én megmondom, hogy a feleséged akarok lenni, s akkor azért... nem szimpi ez az elvetetem magam szitu, sok ilyet láttam már, s igazán nem is tudni a pasi akarja-e, csak sodródik."

ha rákérdez, és mondod, hogy szivesen hozzámennél, az nem az elvetetem magam szituáció. az az elvetetem magam, amikor egy csaj addig rágja a pasi fülét, amig az be nem adja a derekát.

de az eddigiekből nagyon az tűnik ki, hogy szerencsétlen pasi el akar téged venni, csak te elbizonytalanitottad. gondold el, ha pl. valami családi ünnepen, rokonok előtt akarná megkérni, oda azért nem árt, ha biztos a dolgában, ciki lenne annyi ember előtt nemet kapni válasznak (vagy akárcsak azt is, hogy "kicsim, majd négyszermközt megbeszéljük", ami lényegében a nemmel egyenlő.)

igenis adj a csávónak egyértelmű jelet, ne olyat, ami szerinted egyértelmű, hanem olyat, amit egy 5 éves ovis is megért.

2008. aug. 25. 09:55
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is adj neki valami olyan jelet, ami bíztatja, bátorítja őt!

Csak vigyázz, hogy az tényleg csak JEL legyen, ne mondd ki neki direktben, hogy "Kérd meg a kezemet", vagy ne kérd meg te őt, mert azzal pont az ő szerepének egy nagyon fontos részét lövöd ki, és az frusztrációt okozhat

2008. aug. 25. 11:20
 13/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek :) :)
2008. aug. 25. 12:58
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát én csak a saját példámat tudom leírni. Párom megismerkedésünk napjától kezdve kb. hetente-havonta megkérdezte, hogy leszek-e a felesége. Eleinte én sem tudtam mit válaszolni, hiszen nem volt még az a komoly kapcsolat és nem is értettem, hogy miért kérdezi. Aztán mikor már komoly volt a kapcsolat, úsztunk a szerelemben mindig rávágtam boldogan, hogy igen. Összeköltöztünk, eggyütt terveztük a jövőnket és 1,5 év után egyszer mikor megkérdezte és én rávágtam megint, hogy igen, az volt a válasz, hogy most ez komoly, komolyan kérdi. Nem vett gyűrűt, de szeretne megkérni. Hát én meg boldogan igent mondtam. Erre szinte hallani lehetett ahogy leestek a kövek a szívéről, hogy én tényleg igent mondtam. Pedig soha nem bizonytalanítottam el, sőt mint írtam közös jövőt terveztünk és még sem volt benne biztos, hogy hozzámegyek. Jövő héten kész lesz a gyűrűnk végre és meglesz az igazi eljegyzés. :-) És azóta sem bízta el magát. Szóval remélem értetted a lényeget, és a többieknek igazuk van. Szegény teljesen el van bizonytalanodva. Én azt gondolom, ha szeretitek egymást nincs szó ilyen hülyeségekről. hogy elbízza magát, meg ilyenek, meg hogy nem mered megmondani neki, hogy hozzá akarsz menni. Ha el akar venni, úgy is elvesz, ha nem, akkor meg nem. Add önmagad és minden rendben lesz. Mutasd meg neki mennyire szereted, hisz csak erre vár.
2008. aug. 30. 17:03
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

6 évig vele vagy esküvő nélkül, és nem akarsz könnyű esetnek tűnni... röhög a vakbelem.

az egész világ kifordult magából, meg fejre állt????!!!!

Szegény fiút már jópárszor összezavartad. Mostmár férjül kéne venned, mielőtt a nagy bizonytalanságtól lekopik!

2008. dec. 28. 12:26
 16/16 anonim válasza:
100%
Mi is sokat beszeltunk rola, en sem tudtam akkor mit is akar, de 10 ev utan leterdelt es megkerte a kezem. En ugy lattam kicsit felt az egesztol es azert vart ennyi idot.
2009. okt. 28. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!