Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Volt már, hogy félreértettétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már, hogy félreértettétek a párotok utalásait és csalódtatok?

Figyelt kérdés

A barátom egyre több félmondatot ejt el, amikből arra következtetek, hogy komolyabbra akarja fonni a kapcsolatunkat. De ez nem vall rá, még csak fél éve járunk, mindketten tanulunk, ő ráadásul csak 20 éves. Ha 5 év múlva jegyezné meg ezeket elkezdenék reménykedni, de most nagyon összezavart.

Megbeszélni megfogom vele, csak most a ti tapasztalataitok érdekelnek.

2015. febr. 2. 23:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi másfél év után beszélgettünk a gyerekekről, hogy én mennyit szertnék majd a jövőben :)

-tönkrement-

2015. febr. 2. 23:21
 2/10 anonim ***** válasza:
95%
Komolyan mondom számomra érthetetlen. Ha az ellentettjét tenné akkor az lenne a baj. Te egy b verzióként vagy vele, hogy amíg nincs más jó lesz ő is? Mert akkor elég gáz vagy ha azért mert szereted akkor meg mi a baj ezzel? Elvileg minden normális ember hosszútávra tervez. Örülj neki, hogy nem csak egy pót megoldásként tekint rád. :D
2015. febr. 2. 23:28
 3/10 A kérdező kommentje:

Örülök, fülig szerelmes vagyok belé. :D

A csalódást arra értettem, hogy belelkesedem,hogy megkér, pedig ő mondjuk 10 évvel későbbre tervezi.

2015. febr. 2. 23:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

nem, mert nem éltem bele magam

viszont amikor már feleségemnek szólítgatott rá is szóltam, hogy majd akkor ha az vagyok

2015. febr. 3. 00:05
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Az unokatestvérem járt úgy huszonévesen, hogy összejött egy sráccal, nagy szerelem, minden oké, a srác lelkes, adott egy műanyag gyűrűt, anyának szólítgatta a lányt és számtalanszor elmondta, hogy gyereket akar, nem is nagyon védekeztek. 4-5 hónap múlva "besikerült" a gyerek, a lány ragyogva újságolta a fiúnak, aki erre közölte, hogy hát az baj, mert ő rájött, meg a rokonai is mondták, hogy túl korai, még ő maga is fiatal, meg a kapcsolatuk is az, ezért egyelőre mégsem akarja. Még csak nem is látta soha a gyerekét. Ebből tanulva én mindig fentartásssal kezelem, ha valaki néhány hónap kapcsolat után -amikor még csak szex és beszélgetés volt, de semmit nem tudnak arról, hogy milyen a másikkal együtt élni- máris ilyen életre szóló elköteleződésről beszél. Esetedben ráadásul ki sem mondja, célozgat, te meg vedd, aminek akarod... buta kis játék ez, szerintem ne vedd komolyan.
2015. febr. 3. 04:57
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyszerűen csak nagyon szerelmes beléd és nem kell túlgondolni semmit sem.Én 20 éves korom óta vagyok együtt a férjemmel,szerelem volt első (és sokadik) látásra is:)

Pár nap után már a közös jövőt tervezgettük,házasság,gyerekek és a többi,de végül csak akkor házasodtunk össze,mikor befejeztem az egyetemet.De mondjuk attól még,hogy pl eljegyzik egymást a párok,nem kötelező egy évre rá össze is házasodni.Van olyan barátnőm,akit eljegyeztek aztán 3 én után volt csak esküvő.És akkor mi van?Semmi.Szerintem tényleg csak nagyon szeret:)

2015. febr. 3. 08:05
 7/10 anonim ***** válasza:
95%

Ne lelkesedj sehova..

Ez annyit jelent, hogy komolyan tervez veled, és egyszer majd valamikor szorosabbra fűzné a kapcsolatotokat ( magyarul, nem házasságellenes..stb..jó pont, hogy ezt már tudod)

Nem, nem értettem félre..

Olyan fél év után mondogatta nekem is a férjem.. Hogy "ha majd a feleségem leszel...stb)

Mé tanultunk mi is 21 évesek voltunk..

5 év után házasodtunk..

A férfiak nem utalgatnak..azok. Nők

A rfiak ha valamit akarnak, azt megkérdezik..hát amíg utalgatás van, addig cselekedet nem lesz..

2015. febr. 3. 09:03
 8/10 anonim ***** válasza:
73%
A férfiak nem utalgatnak, hanem nyíltan kimondják, amit akarnak.
2015. febr. 3. 14:54
 9/10 anonim ***** válasza:

7. vagyok

egyébként amit a 8-as és én is írtunk érdemes megjegyezni…sok bosszúságtól megkíméltem volna magam, ha időben tudom,

a hétköznapi életben gyakran van olyan eset, amikor hasznos erre emlékezni…:)

2015. febr. 3. 14:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy egyelőre csak puhatolózik, te hogy állnál a dologhoz.
2015. febr. 3. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!