Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy félreértettétek a párotok utalásait és csalódtatok?
A barátom egyre több félmondatot ejt el, amikből arra következtetek, hogy komolyabbra akarja fonni a kapcsolatunkat. De ez nem vall rá, még csak fél éve járunk, mindketten tanulunk, ő ráadásul csak 20 éves. Ha 5 év múlva jegyezné meg ezeket elkezdenék reménykedni, de most nagyon összezavart.
Megbeszélni megfogom vele, csak most a ti tapasztalataitok érdekelnek.
Mi másfél év után beszélgettünk a gyerekekről, hogy én mennyit szertnék majd a jövőben :)
-tönkrement-
Örülök, fülig szerelmes vagyok belé. :D
A csalódást arra értettem, hogy belelkesedem,hogy megkér, pedig ő mondjuk 10 évvel későbbre tervezi.
nem, mert nem éltem bele magam
viszont amikor már feleségemnek szólítgatott rá is szóltam, hogy majd akkor ha az vagyok
Szerintem egyszerűen csak nagyon szerelmes beléd és nem kell túlgondolni semmit sem.Én 20 éves korom óta vagyok együtt a férjemmel,szerelem volt első (és sokadik) látásra is:)
Pár nap után már a közös jövőt tervezgettük,házasság,gyerekek és a többi,de végül csak akkor házasodtunk össze,mikor befejeztem az egyetemet.De mondjuk attól még,hogy pl eljegyzik egymást a párok,nem kötelező egy évre rá össze is házasodni.Van olyan barátnőm,akit eljegyeztek aztán 3 én után volt csak esküvő.És akkor mi van?Semmi.Szerintem tényleg csak nagyon szeret:)
Ne lelkesedj sehova..
Ez annyit jelent, hogy komolyan tervez veled, és egyszer majd valamikor szorosabbra fűzné a kapcsolatotokat ( magyarul, nem házasságellenes..stb..jó pont, hogy ezt már tudod)
Nem, nem értettem félre..
Olyan fél év után mondogatta nekem is a férjem.. Hogy "ha majd a feleségem leszel...stb)
Mé tanultunk mi is 21 évesek voltunk..
5 év után házasodtunk..
A férfiak nem utalgatnak..azok. Nők
A rfiak ha valamit akarnak, azt megkérdezik..hát amíg utalgatás van, addig cselekedet nem lesz..
7. vagyok
egyébként amit a 8-as és én is írtunk érdemes megjegyezni…sok bosszúságtól megkíméltem volna magam, ha időben tudom,
a hétköznapi életben gyakran van olyan eset, amikor hasznos erre emlékezni…:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!