Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért mindenki ezt várja tőlem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindenki ezt várja tőlem?

Figyelt kérdés

19 éves srác vagyok.

Már családba is mindenki ezt hajtogatja, "mikor jön már a menyecske??", "mikor lesz a lagzi?",

még öregapám is csesztet: "fiam igyekezzé a lagzival, mer elfogy a borom!" (monjuk ilyenkor már nemegészen józan)

Elvárják tőlem, hogy minden hétvégén mennyek bulizni stb, csajozzak, mikor én elvagyok a saját kis világomban (ez kimerül a pincei szerelésekbe, internetezésbe, nagynéha 1 kocsmázásba, meg persze suli)

Unom már mindig hallgatni, hogy hol a barátnőm, meg hogy miért nem mutatom már be...(főleg, hogy nincs is senkim..:S)

2010. febr. 8. 16:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
jav.: -csak
2010. febr. 8. 18:12
 12/20 anonim ***** válasza:
Sógorjelöltemet is sokat piszkálta az anyós a "miért nem hozol haza valakit, kisfiam?!Nem vagy te csúnya gyerek..." szöveggel. Ő azzal építette le, hogy addig nem hoz haza senkit, amíg nem komoly a kapcsolat. Mondd te is ezt, hogy vannak körülötted lányok, de egyikkel se lett olyan komoly a kapcsolat, hogy hazahozd bemutatni. Majd ha az lesz, hozod. :)
2010. febr. 8. 19:01
 13/20 anonim válasza:

Én annyit mondok: SOHA NE NŐSÜLJ MEG;)

sztem nem gondolják komolyan csak szeretnék tudni hogy minden rendben van veled és a lányokat szereted. volt már barátnőd?

2010. febr. 8. 19:02
 14/20 anonim ***** válasza:
90%

Ehiszem h szar neked h állandóan csesztetnek. De hidd el az másik véglet sem jobb. Én 18 éves lány vagyok és még "gyerek". Nem randizhatok. Nem engednek diszkóba, bár arra én se annyira vágyom. A barátaimmal ha 1 hónapban másodjára szeretnék moziba menni már nyávog anyám h "Jajj neked állandóan menned kell?". A pasizáshoz szerintük még túl fiatal vagyok. Apám szerint szexre még csak ne is merjek gondolni stb.

hidd el ez se jobb. De én is elhiszem h az se jó ha erőltetik.

2010. febr. 8. 19:08
 15/20 anonim ***** válasza:
nem kell komolyan venni, ez csak amolyan "small talk" mintha mondjuk azt mondanák: "jöhetne már egy kis eső" :) ők lepődnének meg a legjobban, ha bejelentenéd: megnősülök :P majd eljön az igazi, addig is vedd poénra "nem tudom a 20 bombázó közül melyiket válasszam". meg ilyesmi :)
2010. febr. 8. 22:40
 16/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kommenteket!

Jókat írtatok, és a dumák sem rosszak..;)

Nemolyan rég volt egy kapcsolatom (ha 3 hét annak számít), én nagyon szerelmes voltam a lányba, de neki valahogy nem jöttem be, és dobott. (ez volt kb fél éve)

Azóta még jobban tartok a csajozástól, vagyis nem is attól, hanem a visszautasítástól parázok. De tavaszra ha jön a jóidő megpróbálom összeszedni magam, és becsajozni.

És de eléggé hiányzik egy kedves barátnő az életemből....

2010. febr. 9. 15:26
 17/20 anonim ***** válasza:
Keress társat akkor tényleg legyél merészebb de jobban ismerjétek meg egymást és akkor kiderül, hogy van e értelme és beléd tud e szeretni :) Am én megviccelném őket és közölném, hogy szülők nősülök jövő hónapban kíváncsi vagyok milyen arcot vágnának és folytatnák e :D
2010. febr. 10. 15:47
 18/20 anonim ***** válasza:

Apukad halali, respect:):)

Ez annyira aranyos, elfogy a borom...hahaha,

2010. febr. 19. 12:54
 19/20 anonim ***** válasza:
szerintem félnek attól, hogy hátha b.zi vagy!
2010. febr. 20. 11:27
 20/20 anonim ***** válasza:
A leírtakból túl sokat internetezel és "elvagy" a családod szerint, és féltenek, hogy nem jársz el eleget, és nem barátkozol lányokkal. Talán még attól is félnek, hogy nem a lányokat szereted! Szülő vagyok, s hidd el, ezt mindenki próbálja elkerülni. Néha csajozz be kicsit, lássák, hogy készülődsz otthon, és akkor mint a "bikát" fognak emlegetni otthon, és nem a házasságra készítenek fel rögtön. :-))
2010. febr. 27. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!