Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindenki ezt várja tőlem?
19 éves srác vagyok.
Már családba is mindenki ezt hajtogatja, "mikor jön már a menyecske??", "mikor lesz a lagzi?",
még öregapám is csesztet: "fiam igyekezzé a lagzival, mer elfogy a borom!" (monjuk ilyenkor már nemegészen józan)
Elvárják tőlem, hogy minden hétvégén mennyek bulizni stb, csajozzak, mikor én elvagyok a saját kis világomban (ez kimerül a pincei szerelésekbe, internetezésbe, nagynéha 1 kocsmázásba, meg persze suli)
Unom már mindig hallgatni, hogy hol a barátnőm, meg hogy miért nem mutatom már be...(főleg, hogy nincs is senkim..:S)
Én annyit mondok: SOHA NE NŐSÜLJ MEG;)
sztem nem gondolják komolyan csak szeretnék tudni hogy minden rendben van veled és a lányokat szereted. volt már barátnőd?
Ehiszem h szar neked h állandóan csesztetnek. De hidd el az másik véglet sem jobb. Én 18 éves lány vagyok és még "gyerek". Nem randizhatok. Nem engednek diszkóba, bár arra én se annyira vágyom. A barátaimmal ha 1 hónapban másodjára szeretnék moziba menni már nyávog anyám h "Jajj neked állandóan menned kell?". A pasizáshoz szerintük még túl fiatal vagyok. Apám szerint szexre még csak ne is merjek gondolni stb.
hidd el ez se jobb. De én is elhiszem h az se jó ha erőltetik.
Köszönöm a kommenteket!
Jókat írtatok, és a dumák sem rosszak..;)
Nemolyan rég volt egy kapcsolatom (ha 3 hét annak számít), én nagyon szerelmes voltam a lányba, de neki valahogy nem jöttem be, és dobott. (ez volt kb fél éve)
Azóta még jobban tartok a csajozástól, vagyis nem is attól, hanem a visszautasítástól parázok. De tavaszra ha jön a jóidő megpróbálom összeszedni magam, és becsajozni.
És de eléggé hiányzik egy kedves barátnő az életemből....
Apukad halali, respect:):)
Ez annyira aranyos, elfogy a borom...hahaha,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!