Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért mindenki ezt várja tőlem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindenki ezt várja tőlem?

Figyelt kérdés

19 éves srác vagyok.

Már családba is mindenki ezt hajtogatja, "mikor jön már a menyecske??", "mikor lesz a lagzi?",

még öregapám is csesztet: "fiam igyekezzé a lagzival, mer elfogy a borom!" (monjuk ilyenkor már nemegészen józan)

Elvárják tőlem, hogy minden hétvégén mennyek bulizni stb, csajozzak, mikor én elvagyok a saját kis világomban (ez kimerül a pincei szerelésekbe, internetezésbe, nagynéha 1 kocsmázásba, meg persze suli)

Unom már mindig hallgatni, hogy hol a barátnőm, meg hogy miért nem mutatom már be...(főleg, hogy nincs is senkim..:S)

2010. febr. 8. 16:32
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
88%

ettől függetlenül nem zavar, hogy nincs senkid?

ha nem, akkor szarj bele, ha zavar, akkor állj rá, hogy legyen, tegyél érte. és akkor 2legyet ütsz, hisz bnőd is lesz és a szülők is elhallgatnak.

amúgy nm kell ennyire komolyan venni, had mondják, így szokott ez lenni.

2010. febr. 8. 16:38
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el csak viccelődnek veled, nem kell komolyan venni. Nagypapiból meg a bor beszél! Nem vagy lemaradva semmiről!!!
2010. febr. 8. 16:50
 3/20 anonim válasza:
100%
Jaj nehogy 19évesen megnősülj! :D
2010. febr. 8. 16:56
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Csak vicc(na meg gondolom azért várják is már,h legyen egy bnőd :))
2010. febr. 8. 17:02
 5/20 anonim ***** válasza:
20%

Öcsém 24 éves,hasonló felfogás:-S

Szerencsétlen!

Még jó hogy az ember társas lény...!

Én nem tudom mi van a mai fiatalokkal...!

2010. febr. 8. 17:12
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

19/lány vagyok.

Én ugyanezt hallgatom anyámtól.

:D

No problem. XD

2010. febr. 8. 17:15
 7/20 anonim ***** válasza:

énis ezt hallgatom évek óta,igaz van párom 3 éve,állandóan azzal csesztetnek,hogy miért nicns még gyürü az ujjamon,biztos nem kar semmi komolyat tőlem,blabla...

holott igenis komolyan gondoljuk,de ráér az még,egyetemisták vagyunk,minek sietni,gyerek ráér ha 30 leszek,ha eljegyezne,az esküvőt sürgetnék,ha elvennem,akkor a gyereket követelnék...

(majd néznek nagyot ha kiderül,hogy csak 2 tanus esküvő lesz)

22/L

2010. febr. 8. 17:30
 8/20 anonim ***** válasza:
hát jah... régen ez volt a szokás... 13évesen már volt férjük, 15 évesen már 3 gyerekük volt... méghogy a mai fiatalok kezdik korán?! , az ősökre meg amugyse nagyon tartozik ez a dolog
2010. febr. 8. 17:50
 9/20 anonim ***** válasza:
Volt már barátnőd? Ha nem volt akkor azért, amúgy szerintem csak úgy mondják. Szoktak ezzel "viccelődni" az öregek.
2010. febr. 8. 17:53
 10/20 anonim ***** válasza:
Szerintem csak is cska poénkodnak,viszont abban igazuk van hogy mozdulj ki,ismerkedj lányokkal,járj el szórakozni (nem kell feltétlenül diszkóba) . Elszalasztod az egész fiatalságod ha csak a pincében meg a számitogép előtt rohadsz,ráadásul a sültgalamb se fog a szádba repülni.Pedig jo lenne egy barátnő nem?:-)
2010. febr. 8. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!