Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindenki ezt várja tőlem?
19 éves srác vagyok.
Már családba is mindenki ezt hajtogatja, "mikor jön már a menyecske??", "mikor lesz a lagzi?",
még öregapám is csesztet: "fiam igyekezzé a lagzival, mer elfogy a borom!" (monjuk ilyenkor már nemegészen józan)
Elvárják tőlem, hogy minden hétvégén mennyek bulizni stb, csajozzak, mikor én elvagyok a saját kis világomban (ez kimerül a pincei szerelésekbe, internetezésbe, nagynéha 1 kocsmázásba, meg persze suli)
Unom már mindig hallgatni, hogy hol a barátnőm, meg hogy miért nem mutatom már be...(főleg, hogy nincs is senkim..:S)
ettől függetlenül nem zavar, hogy nincs senkid?
ha nem, akkor szarj bele, ha zavar, akkor állj rá, hogy legyen, tegyél érte. és akkor 2legyet ütsz, hisz bnőd is lesz és a szülők is elhallgatnak.
amúgy nm kell ennyire komolyan venni, had mondják, így szokott ez lenni.
Öcsém 24 éves,hasonló felfogás:-S
Szerencsétlen!
Még jó hogy az ember társas lény...!
Én nem tudom mi van a mai fiatalokkal...!
19/lány vagyok.
Én ugyanezt hallgatom anyámtól.
:D
No problem. XD
énis ezt hallgatom évek óta,igaz van párom 3 éve,állandóan azzal csesztetnek,hogy miért nicns még gyürü az ujjamon,biztos nem kar semmi komolyat tőlem,blabla...
holott igenis komolyan gondoljuk,de ráér az még,egyetemisták vagyunk,minek sietni,gyerek ráér ha 30 leszek,ha eljegyezne,az esküvőt sürgetnék,ha elvennem,akkor a gyereket követelnék...
(majd néznek nagyot ha kiderül,hogy csak 2 tanus esküvő lesz)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!