Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Elakarom hamarkodni vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elakarom hamarkodni vagy normális? Ti hogy álltok 5 év után?

Figyelt kérdés
Több mint 5 éve együtt vagyunk párommal, jövőhónapba 2 éve hogy együttélünk. Bennem már tavaly megfogalmazódott, hogy összeis kötném vele papíron is az életem, ezt néha ecseteltem is neki. Nem vágyom sokra, csak legalább egy eljegyzésre, hogy érezzem biztosra, hogy ő is így érez. Annyit mondott, majd ő tudja mikor, de én már egy éve várok.. Nagyon szeretném, annyira tudja.. Ennyi év után mások már családosok. Ha jövőnkről beszélünk, ugyanúgy képzeljük, csak én már most szeretném, ő meg távlatokban beszél. Nagyon zavar már legbelül, én már továbblépnék egy szintet a kapcsolatban, már ideje lenne szerintem. Szerintetek?

2015. jan. 16. 09:39
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

17

néha pedig érdemes tisztázni a dolgokat..

sőt mindig, persze nem mindegy hogyan teszed…

jobb mint 10 év után rádöbbenni, hogy ő csak mondogata hogy továbbléptek..

2015. jan. 16. 12:53
 22/29 anonim ***** válasza:
51%
Azért vannak olyan kapcsolatok is, amiben mindkét félnek ez az első kapcsolata és jól megvannak. Szóval azért ne zárjuk ki ezt a lehetőséget sem. Én azt gondolom, hogy az eljegyzés, házasság ráér, mivel nagyon fiatalok vagytok. Egy esetben látnám értelmét a házasságnak, ha gyereket szeretnétek mostanában, akkor előtte jó ha összeházasodtok. Együtt éltek egyébként? Ha pár évig még minden oké, senki nem kacsingat kifelé a kapcsolatból, akkor is nagyon fiatalon fogtok házasodni, nem kell ezt elsietni. Én két ilyen baráti párt ismerek. Az egyiküknél egyenlőre minden oké, legalábbis nem váltak el, ők 25 évesen házasodtak, 8 éves kapcsolat után. A másik pár, pedig: 16 évesen jöttek össze, házasság kb. 30 évesen és most 35 évesen váltak el, tehát majdnem 20 évig voltak kapcsolatban. Szerencsére hamar találtak új párt és a nőnek már gyereke is született az új párjától.
2015. jan. 16. 12:54
 23/29 anonim ***** válasza:
Azt azert megkerdezheted, hogy hany ev mulva tervezi, akkor megmarad a meglepetes is, es te is megnyugodhatsz, addig pedig nem kell kerdezgetned.
2015. jan. 16. 13:57
 24/29 anonim ***** válasza:
75%

Annyira gyerekes dolog, hogy egy vacak fémkarikában látod a visszaigazolást, hogy szeret és veled akar lenni.

Ez mutatja legjobban, hogy nem nőtt még be a fejed lágya.

2015. jan. 16. 15:16
 25/29 anonim ***** válasza:

Akárhány évesek vagytok, 5 év mégiscsak 5 év. Ennyi idő alatt már szerintem beszélni kellett volna ilyen témákról, és akkor nem lennél bizonytalan abban, hogy el akar e venni téged, akar e egyáltalán házasodni, neked mennyire fontos, neki fontos e, gyerekvállalás stb...

Annyi biztos, hogy nem érzitek ugyanazt, mert mindkettőtöknek ugyanannyi ideje volt vágyat érezni az eljegyzésre, házasságra, mert te érzed, ő meg nem. Hisz ha vágyna rá a párod, már megkért volna. Az is fontos, hogy tényleg fiatalok vagytok. Nem sok pasi akar ilyen korban leragadni egy nő mellett. Kevesen érettek még ilyenkor a házasságra. A legtöbben csajozni, bulizni akarnak még, nem lekötni magukat.

Beszéld meg vele az egész házasság gyerek témát, ne célozgass. Bár ha nagyon tereli a témát, az nem jó jel. Ha egyenesen megmondja, hogy még nem akar esküvőt, csak x idő múlva, mert fiatalnak érzi magát, vagy egyáltalán nem akar házasodni, az a legtisztább. Így nem hiteget. De ezt csak akkor fogod megtudni, ha beszélsz vele a témáról.

Kérdezted ki hogy áll 5 év után. Mi csak nyár elején leszünk 5 évesek, akkor töltjük a 3,5 éves házasságot. Szóval most bő 4,5 éve vagyunk együtt, és 3 éve házasok. De mi picit idősebben jöttünk össze. Én 24, a férjem 21 volt akkor. Esküvőn 25/22 évesek voltunk. Szóval kicsit más a helyzet.

2015. jan. 16. 16:41
 26/29 anonim ***** válasza:
Bocs, de muszáj neked 20 évesen férjhez menni? Annyira szerelmes vagy, vagy csak férjhez szeretnél menni?? A kettő nem ugyanaz. Ha csak férjhez szeretnél menni, akkor ne tedd, mert férjhez mész (még az is lehet, hogy amúgy szereted a fiút), de jön majd egy igazi szerelem, és akkor mit csinálsz? Elválsz? Pláne, ha gyerek is lesz közben? A legtöbb szerencsétlen férfi így jár. Elveszi a siránkozó nőt, aki férjhez akar menni, aztán -legtöbbször a nő- otthagyja, mert megtalálta az igazit. Te ne legyél ilyen.
2015. jan. 17. 12:18
 27/29 anonim ***** válasza:
70%
Bocs, de 15 évesen kezdtél el járni ezzel a fiúval,ha most 20 éves vagy, ahogy írod. Akkor semmiképpen ne menj hozzá, ha senki mást nem ismertél még, akkor a fent leírtak fognak bekövetkezni.
2015. jan. 17. 12:19
 28/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már megkaptam a kérdésemre a választ! Ezekszerint normálisan érzek, de korai. Nem erőltetem, eddig sem tettem, de ha megkéri, 100% hogy igen lesz a válasz :)
2015. jan. 19. 17:35
 29/29 anonim ***** válasza:
20 éves korodban még ne akarj házasodni és ne akard, hogy eljegyezzenek... Nem akarok rosszindulatú lenni, de arra nem gondoltál, hogy esetleg ez így kényelmes neki? Valószínűleg mindketten fiatalok vagytok, élvezzétek az életet, majd 25 éves korotok körül merüljön fel újra a téma. Addig meg vigyázz, ne csússzon be a baba, mert nagyon sok gyerekes anyuka marad egyedül és bizony nem könnyű nekik utána párt találni...
2015. febr. 7. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!