Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi a megoldás ilyenkor?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Inuyasa kérdése:

Mi a megoldás ilyenkor?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk eggyütt ,már az eljegyzésen is tul vagyunk ,Most augusztusba jegyeztem ,igaz már elötte is voltok gondok de igazábol az eljegyzéstöl jöttek jobban ,Általában hetente egyszer találkozunk vagyis 3 éve hetente egyszer ,Én dolgozom 4 müszakba ö meg közmunkás ,én 27 ö 26 ,Álandoan veszekszünk ,tudja jol mire vágyom romantika meg gyengédség törödés de semmi ilyet nem kapok töle ,Szex is kb a szeptemberbe volt utoljára de azis olyan vele hogy semmi érzelem nincs benne ,Lényeg hogy a családjának bármit megtesz nekem meg könyörögnöm kell mindenért ,szo szerint mindenért .Már 2 éve probálunk összeköltözni de hiába ,Normális munkát nemakar keresni söt könyörögtem is neki de válogat minden munka közt ,Nagyon kivagyok idegileg mert a karácsonyt is egyedül töltöttem veszekedés közt ,de szeretem és nagyon hiányzik ,de nem hinném sok értelme lenne igy eggyüttmaradni nem ?Arra vágyom mint mindenki ,de hogy könyörögjekérte és még akkor se !
2014. dec. 28. 14:17
1 2
 11/12 Passiflora ***** válasza:
41%

"egy goromba mogorva bunko csajt megváltoztatni nem könnyü"

Nincsen nálam a bölcsek köve, de én nem hiszek abban, hogy felnőtt embereket bármilyen életkorban "meg lehetne változtatni". Szerintem felnőtt emberek önszántukból tudnak változni, ha ŐK MAGUK ezt valamiért szükségesnek tartják, belátják, elhatározzák, és tudatosan tesznek érte erőfeszítésket (és még így sem könnyű), vagy akkor, ha az élet valami módon keményen rákényszeríti őket erre.

(Ez utóbbi eset lenne mondjuk például, hogy ha a menyasszonyod 26 évesen nem élhetne a családjával, és kénytelen lenne egy albérletet kivenni, ha nem akar az utcán vagy hajléktalan szállón élni. Szerinted akkor is megelégedne még évekig azzal, hogy közmunkásként dolgozik, vagy elvállalna egy olyan munkát, amiből ki tud fizetni egy albérletet rezsivel és kaucióval együtt?

"valahogy a 3 évet sajnálom eldobni"

Ha ilyen helyzetben lennék, én azt a kérdést tenném fel magamnak, hogy benne maradok-e egy ilyen kapcsolatban pusztán azért, mert egyébként "eldobnám" ezt a három évet, és összekötöm-e az életemet valakivel, akivel már most sem vagyok boldog, aki a jelek szerint nem vágyik arra, hogy együtt éljünk, és akitől már most sem kapok szeretetet és törődést.

2014. dec. 29. 09:18
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
3-as vagyok: nekem is volt egy 3 éves kapcsolatom, ami 5 ft-ot nem ért. Csak azért voltam vele, mert lelki terrorban tartott és nem mertem változtatni. Aztán szerelmes lettem és az adott erőt, hogy most már tényleg véget vessek ennek a rémálomnak. 16-19 éves koromig voltunk együtt, ami azért volt jó, mert legalább nem a fiatalkorom ment rá teljesen. Most 22 vagyok és amióta szakítottam vele azóta vannak barátaim, társasági életem és nagyjából visszajött az önértékelésem is amit ő teljesen lerombolt. Előtte ezek nem voltak. Hozzátenném még, hogy még most is iszom ennek a kapcsolatnak a levét, mert egy kicsit bizalmatlan lettem és nehezen kötelezem el magam, de idővel talán ez is fog változni.
2014. dec. 29. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!