Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lenne a megoldás?
Figyelt kérdés
Párom megkérte a kezem és szeretné, ha összeköltöznénk. Ő a nagymamájánál lakik, oda nem költözhetem, én anyámmal és tesómal lakom nálunk sincs több hely.
Másik településre albérletbe menni nem tudunk mivel páromnak jelenleg itt van munkája.
Hitelt sajnos nem kap mivel télen nincs bejelentett munkahelye.
Esetleg van valami ötletetek?
2013. okt. 23. 16:43
1/6 anonim válasza:
Nagymama anyudhoz költözik, te meg hozzá ;)
2/6 A kérdező kommentje:
Nem az én nagyanyám hanem a páromé.
2013. okt. 23. 17:02
3/6 anonim válasza:
Ha nincsenek meg a megfelelő körülmények akkor nem költöztök össze, hanem tudatosan félretesztek, és kivártok.
Vagy veszel fel te hitelt, és legfeljebb fizetitek közösen. Te is dolgozol, nem?
4/6 anonim válasza:
Ebben a városban nincs albérlet,ahol dolgozik?Ha másokkal költöztök össze,akkor nem olyan drága az albérlet sem.bár albérletre költeni megint csak hátráltatja az előrelépést.
5/6 anonim válasza:
Más településröl is be lehet járni dolgozni...vagy keressen másik munkahelyet,ahol be is jelentik.te nem dolgozol?
6/6 anonim válasza:
Helyes az előttem szóló ötlete.Menjetek lakni v.melyik közeli faluba.-Azt ne írd, hogy csak távoli fau van-Falun olcsóbb az albérlet,és ha egy öreg néninél,rendben tartjátok a portát,kertet,lehet még pénzt sem kér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!