Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi a megoldás ilyenkor?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Inuyasa kérdése:

Mi a megoldás ilyenkor?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk eggyütt ,már az eljegyzésen is tul vagyunk ,Most augusztusba jegyeztem ,igaz már elötte is voltok gondok de igazábol az eljegyzéstöl jöttek jobban ,Általában hetente egyszer találkozunk vagyis 3 éve hetente egyszer ,Én dolgozom 4 müszakba ö meg közmunkás ,én 27 ö 26 ,Álandoan veszekszünk ,tudja jol mire vágyom romantika meg gyengédség törödés de semmi ilyet nem kapok töle ,Szex is kb a szeptemberbe volt utoljára de azis olyan vele hogy semmi érzelem nincs benne ,Lényeg hogy a családjának bármit megtesz nekem meg könyörögnöm kell mindenért ,szo szerint mindenért .Már 2 éve probálunk összeköltözni de hiába ,Normális munkát nemakar keresni söt könyörögtem is neki de válogat minden munka közt ,Nagyon kivagyok idegileg mert a karácsonyt is egyedül töltöttem veszekedés közt ,de szeretem és nagyon hiányzik ,de nem hinném sok értelme lenne igy eggyüttmaradni nem ?Arra vágyom mint mindenki ,de hogy könyörögjekérte és még akkor se !
2014. dec. 28. 14:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

nincs benned büszkeség és méltóság ?

a szerelem nem old meg semmit sem

ö meg nem tervez veled

lép és keress olyat aki tényleg akar téged

2014. dec. 28. 14:21
 2/12 Passiflora ***** válasza:
79%
Tényleg nem szeretném megbántani az érzéseidet, de megkérdezhetem, hogy ha ilyen a kapcsolatotok, amit leírtál, akkor miért döntöttél úgy, hogy eljegyzed őt?
2014. dec. 28. 14:22
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
ha láttad/tapasztaltad, hogy semmire se mész ezzel a kapcsolattal, mert tervezni nem lehet ilyen kapcsolatra, akkor minek jegyezted el?
2014. dec. 28. 14:22
 4/12 A kérdező kommentje:
ha voltatok szerelmesek tudjátok milyen nehéz ,és sok munkám fekszik benn ,mert egy goromba mogorva bunko csajt megváltoztatni nem könnyü ,akkor még szerelmes nem voltam belé de esélyt adtam neki mert már untam hogy minden nö csak átbasz igy leálltam vele ,és lassan beleszerettem ,valahogy a 3 évet sajnálom eldobni ,
2014. dec. 28. 14:25
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én 5 évet dobtam el - életem legjobb döntése volt. Egy éven belül rám talált az a szerelem, ami sokkal, de sokkal erősebb, és ad, nem pedig lehúz. Ha látod, hogy értelmetlen küzdened, akkor hagyd a fenébe.
2014. dec. 28. 14:31
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is eldobtam áprilisban 3 év gyötrő szerelmet, könyörgést, kuncsorgást. Nem mondom, hogy nem fáj, de rosszabb lett volna, ha hozzámegyek és depresszív hangulatban élem le az életemet. Nő vagyok, úgy érzem mindenki megérdemli a szeretetet és a boldogságot anélkül, hogy ezért könyörögni kéne. Én is... 24 vagyok, el kellett döntenem, hogy a biztos rosszat választom, megállapodok mellette és teljesül az álmom, vagyis még 30 alatt anya lehetek és feleség, avagy feladom mindezt és szingliként megpróbálok egyedül boldogulni, újrakezdeni az életemet. Az utóbbi mellett döntöttem, pedig nem volt könnyű, de még is úgy gondolom, hogy ez így volt helyes.
2014. dec. 28. 14:54
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha ebben a stílusban vállaltok gyereket akkor szegény gyereknek és neked is nagyon rossz lesz.
2014. dec. 28. 14:58
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, mi is voltunk már szerelmesek.

De ez nem tűnik szerelemnek, sokkal inkább megszokásnak, ragaszkodásnak, hamis biztonságérzetnek. Néha be kell vállalni pár hét szenvedést, hogy később jobb legyen.

De dönts belátásod szerint, a te életed.

2014. dec. 28. 15:10
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nálam 4 év ment a kukába, és elmondhatatlanul jobb így. Ha tudom, hogy egy ennyivel jobb, nyíltabb, érzelmesebb kapcsolat vár rám, hamarabb ment volna a kukába az előző.

Ne fél a bizonytalantól, még az is jobb, mint amiben most vagy.

2014. dec. 28. 17:32
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj de ez kívülállóként nézve nem is kapcsolat. Az eljegyzést sem értem. Heti egyszer találkoztok, szex szinte nuku, jövőkép nincs, neki nincs rendes munkája, a karácsonyt is különtöltitek. nem is vagytok már fiatalok, és négy éve ez megy. Szerintem kár reménykedni, hogy jobb lesz.

2 éve könyörögsz neki, hogy dolgozzon másutt? Tudod miért nem talál jobb munkát? Mert nem is akar! Neki tökéletesen megfelel így. Nem akar összeköltözni, családot, esküvőt, gyerekeket, ha akarna tenne is érte!

2014. dec. 29. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!