Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lesz valami baja a gyűrűnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz valami baja a gyűrűnek, ha megsütöm?

Figyelt kérdés

Egy fehérarany gyűrűről van szó, egy gyémánttal és több pici cirkóniával.

Anno a párom először úgy vallott szerelmet, hogy belesütötte egy szerencse sütibe egy mondatban az érzéseit. Gondoltam szép gesztus lenne, ha én így kérném meg a kezét. Egyelőre még gondolkodom, hogy a kérdést süssem-e bele, avagy a gyűrűt, de a gyűrű azt hiszem kétség kívül ütősebb lenne.

Számít rá, hogy megkérem a kezét, de arra biztosan nem, hogy ilyen formában. A barátnői szerint számít étteremre, wellness hétvégére, egy esti, romantikus sétára, mindenre… erre biztosan nem. Persze valami romantikus körítést is kap majd mellé. :)

2014. nov. 25. 22:11
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
3%
Én nem kockáztatnék. Lehet, hogy a gyűrűnek nem lesz semmi baja, de a tészta megdagad, rásül, tiszta dzsuva lesz.... Tanácsom: Süsd meg előbb a sütit, majd vágd fel oldalt, nyomd bele a gyűrűt, és valamilyen mázzal (csoki, marcipán, stb) "javítsd meg". Nem fog látszani, hogy utólag került bele, de megspórolod az idegeskedést, hogy tönkreteszed a gyűrűt vagy hogy a tésztacafatokat kell majd róla mosogatni.
2014. nov. 26. 08:53
 22/30 anonim ***** válasza:
85%
Utolsó, nézd már meg, hogy hogy néz ki egy szerencsesüti. Mért nem vagytok hajlandóak tájékozódni, csak engem lepontozni?
2014. nov. 26. 09:20
 23/30 anonim ***** válasza:
0%

Én egyszer kaptam olyan gyűrűt a családomtól a 18. születésnapomra, hogy a torta közepére csempészték be dobozban. Tortalapokat raktak össze krémmel.

Kérdező, nem jó ötlet belesütni süteménybe. Simán bekapja, lenyeli, megakad a torkán véletlenül. Vagy csak beleragad a tésztába, sikálhatod kefével utána, hogy lejöjjön róla.

Persze HA szerencsesütit csinálsz, amit ki kell nyitni, az más.

2014. nov. 26. 10:51
 24/30 anonim ***** válasza:
36%
Hogy lesz-e valami baja a gyűrűnek, arra igazán az ékszerész tud válaszolni. A szerencsesütit tényleg széttöri az ember, szóval csak nem fog beletörni a foga.. Egyébként az, hogy a párod szerelmet vallott szerencsesütivel, aranyos. Ilyet mástól még nem hallottam. De biztos vagy benne, hogy ilyen lerágott csont típusú leánykérésre vágyik? Azt hiszem, minden férfi azt hiszi, a nők az amerikai filmekből vett romantikus klisékre buknak, pedig abban nincs semmi személyes vagy eredeti. Mindenki ismer egy tucat nőt, akinek így kérték meg a kezét. Itt GYIK-en is volt erről kérdés, és emlékeim szerint senki sem vágyott ilyen lánykérésre, még akinek ilyen volt, az is jobban örült volna valami kevésbé megszokottnak, amin mondjuk gondolkodnia kell a férfinak, nem pedig csak leutánozni a többieket. Egyébként nem hiszem, hogy a barátnőd ne számítana szerencsesütibe sütött gyűrűre! Egyrészt az ötlet saját magától származik, másrészt egy étteremben, ha már aktuális a lánykérés, úgyis minden ételben gyűrűt fog keresni.. Ha mindenáron el akarod sütni a szerencsesütis dolgot, ne étteremben tedd. Nem tudom, mikor tervezed a lánykérést, de vidd el valami szép helyre, sétáljatok, csónakázzatok, piknikezzetek, vigyetek magatokkal keleti kaját, és nem lesz feltűnő, hogy miért is van szerencsesüti a zsebedben. Egy étteremben biztos nem fog meglepődni, de ha egy hegy tetején vagy tó közepén kerül elő a gyűrű, amikor nem számít rá, úgy már inkább.
2014. nov. 26. 12:34
 25/30 A kérdező kommentje:

Az nagyon jó ötlet, hogy vigyek "magamnak" is egy sütit és legyen abban a gyűrű, míg a pároméban a kérdés. Erre nem is gondoltam, de nagyon tetszik.

A párom nincs ráizgulva a témára, de szerintem érzi, hogy készülök valamire. Mostanában többször volt alkalmunk romantikus programokon részt venni, gyakorlatilag hetente, úgyhogy nem igazán tudhatja mikor számítson rá és mikor ne.

Én ezt a szerencse süti dolgot nem elcsépeltnek érzem, inkább egy gesztus felé, a kapcsolatunk felé. Számomra egy szép pillanat lenne így visszaemlékezni gyakorlatilag a kezdeti időkre és ugyanúgy megtenni egy nagy lépést, mint ahogyan akkor ő meglépte azt, hogy szerelmet vallott. A kindertojást csak azért nem tartom jobb ötletnek, mert ehhez nem kötődik semmilyen élményünk, míg a szerencsesütiket kifejezetten szereti, imádja tördelni, úgy várja, hogy mit rejt a cetli, mint egy kisgyerek a karácsonyt. Szerintem nagy meglepetés lenne, ha ezúttal nem csak valami általános maszlagot találna benne. :)

Nem vágyik nyilvános lánykérésre, sem hatalmas felhajtásra, ezt tudom, de meg fogom találni a tökéletes alkalmat, ahova bele fog ez illeni. :)

Köszönöm a válaszokat, holnap fogok tudni benézni az ékszerészhez, rákérdezek. Csak hogy ismételjem önmagam, ez nem olyan "süti", amitől tiszta ragacs lenne a gyűrű, csak a hőtől féltem.

Ezen felül megkérdezek egy szerencsesütis oldalt is, akik foglalkoznak egyéni szerencsesüti készítéssel. A gyűrűt azért nem biztos, hogy bevállalják, de ők be is csomagolják egyesével a sütiket, így tökéletesen olyan, mint egy átlagos, bolti darab.

2014. nov. 27. 20:39
 26/30 anonim ***** válasza:
Szerintem így már nem is olyan giccses, mivel ez tényleg jelent nektek valamit :) kifejezetten jó ötlet. Főleg, ha megcsinálják bezacskózva, és ha egyébként is gyakran van nálatok szerencsesüti, akkor biztos nem fog rá számítani.
2014. nov. 27. 22:23
 27/30 A kérdező kommentje:

Gondoltam elmesélem a végeredményt, még friss, úgyhogy erősen a hatása alatt vagyok! :)

Végül egy cég vállalta a szerencsesütik elkészítését egyéni cetlikkel és utolsó darabként egy gyűrűvel. Szerződéssel, amiben nem vállaltak felelősséget a gyűrű állapotáért (több ékszerész véleményét is kikértem, hogy x fokú y perces sütés okozhat-e kárt, mindenki azt mondta, hogy elméletileg nem lenne szabad). Illetve írtunk egy átvételi tanúsítványt, amiben leírták, hogy átvették a gyűrűt és vállalták, hogy a gyűrű biztosan benne lesz a sütiben.

A lényeg: Adventi naptárat készítettem, amelyen minden napnál két szerencsesüti lógott. Egy arany és egy ezüstszínű. Beadtam, hogy nemhez kötöttek a színek, vagyis az arany a férfiaké, az ezüst a nőké, majd megegyeztünk, hogy minden nap együtt bontjuk ki és olvassuk el este. Már már rituálissá vált a vacsora utáni süti tördelés és lelkesedés. Nekem mondjuk már kicsit uncsi volt (főleg hogy tudtam milyen idézetek vannak bennük), a párom nem tudom mit eszik ezen ennyire, de minden egyes bontogatással közelebb kerültünk a nagy naphoz és ez engem is izgalommal töltött el, ő meg tényleg mint egy kisgyerek...

A tegnapi idézet az volt, hogy "A kiszemelted veled szeretné leélni az életét". Még heccelt is vele, hogy nesze a sors is megmondta, mostmár nem hazudhatok, blabla. Persze, ő nem tudhatta, hogy ezeket a sütiket én csináltattam, így abban a sorsban elég erőteljesen benne volt a kezem. :D

Ma este kettétörte az utolsót, amiben a nagy kérdés állt. Nagy, csillogó, kerek, boci szemekkel nézett rám értetlenkedve, mire kettétörtem az enyémet is, letérdeltem elé és feltettem neki én is a kérdést. (Kicsit morzsás maradt a süti, de ez így volt szép, azóta pedig meg lett takarítva :))

Volt "úristen de hülye vagy", "te jó ég, hogy nem jöttem rá?", "annyira éreztem, de mégsem", "úgy szeretlek" és minden egyéb, amit csak eltudtok képzelni, de hatalmas krokodil könnyek közepette kaptam egy nagy IGENT, úgyhogy juhéé. :)

Egyébként minden egyes idézetben (közhelyben) volt valami kis célzás a saját életünkre nézve, ma beszéltünk róla, nem dobtuk ki a cetliket, vissza is olvasgattuk őket és azt mondta még néha el is gondolkozott, hogy ez már durván illik ránk, nem lehet igaz, mégsem gondolta volna egy pillanatig sem, hogy ez lesz a vége, illetve, hogy "machinált" sütiket kap. :)

Én úgy gondolom ez a mi kapcsolatunkban így volt tökéletes. Nem volt giccses, a kettőnk közös kis élménye volt és sosem felejtjük el az is biztos. Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!

2014. dec. 24. 23:14
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok, sok boldogságot, szerintem nagyon eredeti módon sikerült megvalósítanod a feladatot!:)
2014. dec. 24. 23:31
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon szupiii!! :-)) Gratula Kérdező!!:-)
2014. dec. 25. 10:07
 30/30 anonim ***** válasza:
68%
Gratulálok! Számíts rá, hogy így mondja majd el, ha terhes lesz :)
2014. dec. 27. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!