Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz valami baja a gyűrűnek, ha megsütöm?
Egy fehérarany gyűrűről van szó, egy gyémánttal és több pici cirkóniával.
Anno a párom először úgy vallott szerelmet, hogy belesütötte egy szerencse sütibe egy mondatban az érzéseit. Gondoltam szép gesztus lenne, ha én így kérném meg a kezét. Egyelőre még gondolkodom, hogy a kérdést süssem-e bele, avagy a gyűrűt, de a gyűrű azt hiszem kétség kívül ütősebb lenne.
Számít rá, hogy megkérem a kezét, de arra biztosan nem, hogy ilyen formában. A barátnői szerint számít étteremre, wellness hétvégére, egy esti, romantikus sétára, mindenre… erre biztosan nem. Persze valami romantikus körítést is kap majd mellé. :)
Valahogy így néz ki egy szerencse süti. [link]
Ez ízre egy semmi, egy jellegtelen vacak, nem ez a lényege. Nyilván látott már szerencse sütit és tudja mi az, hiszen írtam, hogy én is kaptam tőle anno. Egyébként nyilván úgy is fogom átadni, hogy szerencse süti, így pedig tudni fogja, hogy keresni kell benne valamit. Attól nem félek, hogy ráharap, vagy lenyeli. Aki látott már ilyet, az ismeri a dörgést. Nem egy muffinra, egy kupac tejszínhabra, vagy egy habos sütire mondom azt, hogy szerencse süti, ezekbe én sem tenném bele soha! Úgysem, ha kilóg, hiszen lehet fáradt, nem figyel, nem tűnik fel neki elsőre.
Egyébként köszönöm a válaszokat. A kövek nem ragasztottak, körmök tartják. Próbálok keresni készet, amibe bele lehetne csempészni, hátha lehet venni valahol. Egyébként sajnos amilyen receptem van, az eléggé porlad, ha egyszer szétszedem, tuti nem kókányolom össze újra. Ha nem marad más megkérdezem az ékszerészt.
Arra nem is igen válaszolnék, hogy minek kell ekkora feneket keríteni egy lánykérésnek. Szeretem a páromat és tudom, hogy szeretné, ha különleges lenne ez az alkalom, én pedig ha nem is óriási körítéssel, de szeretném megadni neki ezt. Hagy legyen minden párnak szíve joga eldönteni mit és hogyan is szeretnének.
Kösz, hogy lepontoztak, akik azt hiszik, hogy a szerencsesüti egyenlő a muffinnal.
És ha az övébe kérdést raknál, a sajátodba meg a gyűrűt? És akkor mindkettőtöknek lenne egy süti. Szerintem az fura, ha csak simán adsz neki egyet. Akkor mondd azt, hogy vettél mindkettőtöknek csak úgy viccből, és úgy még jobban meglepődik.
Tudod, mi lenne poén? Kindertojásba belerakni!
A csomagolást le lehet róla egyben szedni, a csokit is ketté lehet törni, kiveszed a játékot, és bele a gyűrűt. A csoki szerintem, ha nem is összeragad, de egyben marad annyira, hogy visszacsomagold. Bár szerintem utóbbi a legnehezebb.
Ha forró késsel meghúzod a kindertojás szélét, össze is tapad!
Amúgy, a szerencsesütibe tennék inkább egy fecnit, jó apró betűkkel ráírva hogy "hozzám jössz feleségül?", és míg nagy nehezen kibogarássza a szöveget, elétérdelnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!