Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi a véleményetek ezekről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek ezekről a gyűrűkről?

Figyelt kérdés

Aki nem szereti a sárga aranyat, az vonatkoztasson el tőle:)

[link]

[link]

2014. nov. 22. 01:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
2014. nov. 22. 12:42
 12/21 anonim ***** válasza:

Te ismered a párodat, neked kell tudnod, hogy neki mi tetszene. Nekem az a javaslatom, hogy ne internetről rendelj!!!

Nekem van olyan gyűrűm, ami lapos, még is olyan vacak foglalatai vannak, hogy mindig mindenbe beleakad, kihúzza a szálat a pulcsimból, amikor veszem fel, stb. Illetve van olyan kicsit magasabb, egy köves is, amivel sosem akadtam fenn semmiben. Érdemes közelről jól megnézni mennyire hat bóvlinak, illetve végighúzni a kezedet a foglalatain, hogy nem fognak-e mindenbe beleakadni.

Ha jófej az eladó, akkor nem akar mindent rád tukmálni, sőt még tanácsot is ad, hogy ilyen szempontból melyik lehet kényelmesebb mindennapos viseletre!

Sok boldogságot!

2014. nov. 22. 13:44
 13/21 anonim ***** válasza:

Nekem egyik gyűrű sem tetszik, még fehéraranyban sem, mert szörnyen divatjamúltak.

De ez csak az én véleményem, az számít, mit gondol róluk az, aki kapja. Csak ez az egy számít.

2014. nov. 22. 14:55
 14/21 anonim ***** válasza:

Nem terszenek, nem praktikusak...

Sorrend nlkül az ilyesmik tetszenek, néhány kép szerintem nem jó, mert nagyon csillogós, plusz a szineket túlhúzzák, ha valasztasz, akkors személyesen, emt élőben nagyon máskeppen neznek ki..

Egyébkent mi karikával jegyeztük el egymást..

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. nov. 23. 08:36
 15/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem mindkettő szép, és látszik rajta, hogy eljegyzési gyűrű, én bármelyiket szívesen hordtam volna. A válaszolók által belinkeltek közül a 14-es utolsó linkje tetszik.

Nekem a fehérarany egkövesek jönnek be, mert számomra az a klasszikus eljegyzési gyűrű. Abban viszont igaza van az egyik hozzászólónak, hogy mindenbe beleakad, viszont én pl. csak alkalmakkor viselem, és nagyon örülök, hogy kiálló köves gyűrűt kaptam. Nekem ilyesmik tetszenek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. nov. 23. 19:55
 16/21 anonim ***** válasza:
*egykövesek
2014. nov. 23. 19:55
 17/21 anonim ***** válasza:

én könyörögtem kb a férjemnek, hogy ne ilyet vegyen, mert kényelmetlen, minden öltözésnél levenni, beakad... hát, csak ilyet sikerült... oké, hogy ez a legszebb (mert amúgy nekem is tetszik), de nagyon bajos... épp 2 hete sikeredett elhagyjam a követ belőle... 6000ft... köszi.. :S

ami nekem tetszene, és praktikusabb:

[link]

[link]

2014. nov. 23. 20:29
 18/21 anonim ***** válasza:

Aláírom, elég speciális az ízlésem, nekem a végtelenül egyszerű, letisztult darabok tetszenek, mint pl. ez: [link]

vagy ez: [link]

A 4 és 5 voltam.

2014. nov. 23. 20:46
 19/21 anonim ***** válasza:

Az első nem tetszik,de a másodikat elfogadnám...

Én ezt kaptam,kicsit féltem,hogy mi lesz,ha bele akad valamibe és kiesik a gyémánt,ami egy ilyen gyűrűnél nem kis érték,de hülyeség,semmibe nem akad bele,szóval nyugodtan megveheted neki a másodikat is akár...

[link]

2014. dec. 1. 18:31
 20/21 anonim ***** válasza:

[link]

Ez biztosan nem akad bele semmibe, és egy életre szól.

2014. dec. 11. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!