Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vendégként milyen ruhába menjek?
Nagyjából ilyen a testalkatom.
Ilyen alakra milyen ruhát vegyek fel mint vendég?
40 éves vagyok, fiatalos, de sajnos sosem tudtam felöltözni rendesen.
Igen,és pont úgy fog kinézni, mint aki terhes.
Inkább karcsúsított fazont válassz, de vigyázz, hogy ne legyél kötözött sonka.
Előnyös, ha a blúz V kivágású.
Köszönöm a válaszokat.
Kedves első.
Sosem dobom ki a melleimet, elhiheted, hogy a nagymellűek többsége nem szereti a méretét, és igyekszik minél kevesebbet mutatni belőle. Amit te ajánlottál abba nem néznék ki terhesen? Hiszen mell alatt kiszélesedő ruhában még nagyobb darab lennék.
Képet esetleg tudtok linkelni?
Szerintem ilyesmi szabáson gondolkodj:
Vagy még hasonló felsőrésszel szűkebb szoknyarész is jó.
Jó, hogy megnéztem az utolsó linkjét mert én is pont hasonló szabású ruhákat akartam ajánlani.
De szerintem egy peplumruha is jól mutat az ilyen alakon. pl: [link]
Nekem ez a ruci nagyon tetszett ma:
Ezekhez a sima hosszú ujjú, kerek nyakú ruhákhoz fel tudsz venni vastag harisnyát, akár csizmát, kardigánt/blézert, és máris tél kompatibilis :) Lehet persze visszafogottabb, egy színű, ha ez túl sok. Nem akarok reklámozni, de teskókban szoktam látni használható vastagabb anyagból készült, csinos ruhákat elfogadható áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!