Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek erről? Gáz ha csak
swarovskysat veszek?
Amit először linkeltél, ott 40 swaroskival és 60 gyémánttal..
Egyébként aki azt írta, hogy a cirkónia fényesebb, mint a gyémánt, hát jó nagy kamut írt. Nekem van mindkettő, a cirkóniát 3 hónapja hordom és már bemattult, a gyémántot 1 éve és csillog-villog.
A kő mérete egyébként nem "gáz", hogy ekkora, teljesen jó.
2014. nov. 16. 20:27
12/23 A kérdező kommentje:
Köszönök minden egyes hsz-t. Az a helyzet hogy a sárga arany drágább akkor:) Én is a gyémánt felé hajlottam, csak a kolleganőm azt mondta hogy az övé se gyémántos, mert gyémánttal marha drága lett vna, és kis kővel meg gáz:S
2014. nov. 16. 20:32
13/23 anonim válasza:
Nekem innen van az eljegyzési gyűrűm. Az eddigi hozzászólók biztosan meg fognak kövezni, de az enyém ezüst, swarovskyval, és nagyon örültem neki. Mondjuk én mondtam a férjemnek anno, hogy nem kell több tízezres gyűrűt venni, teljesen jó ez ezüst, ha eljön az ideje, azt a pénzt költsük inkább az esküvőre vagy a nászútra. A sárga aranyat én kifejezetten utálom, szerintem a fehér arany és az ezüst sokkal szebb. És nem igaz, hogy nem strapabíró, több mint másfél éve van az ujjamon a gyűrű, ebben fürdök, mosogatok stb., sose veszem le. Semmi baja, gyönyörű még mindig, a kő is csillog azóta is. A karikagyűrűnket is innen rendeltük végül, az is ezüst, az enyémben egy pici kő is van (swarovsky az is). Decemberben leszünk egy éves házasok, egyelőre a karikagyűrű is jól szuperál. Ha nem anyagias a párod, szerint halál mindegy neki, hogy milyen kő van a gyűrűben, vagy miből készült. És a fehér arany abszolút nem gáz, sőt, szerintem sokkal szebb, mint a sárga.
2014. nov. 16. 21:28
14/23 anonim válasza:
Én fehérarany párti vagyok (sárgát nem szívesen viselnék), az is lett mind az eljegyzési, mind a karikagyűrű :) Szóval mindenképpen puhatolózz, hogy ő melyiket szereti! Egyébként a gyémánt ára nagyon változó, az elfogadhatótól a nagyon drágáig, ami ezt meghatározza, az a tisztasága. Viszont a "tisztaságot" szemre kb. nem állapítja meg senki (csak maximum a tapasztalt ötvösök, de még ők sem), szóval nyugodtan vehetsz egy nem nagyon nagyon "tisztát" ;) Sokkal jobb, mint a cirkónia (a swarovskynál főleg), mert lehet nyúzni, több év után is gyönyörűen csillog (amíg a cirkónia sajnos bemattul, tapasztalat), és alig van különbség árban...
2014. nov. 16. 21:30
15/23 anonim válasza:
Huhh mennyi sznob ember van itt.. dobbenet:-).
Nekem ezust kis eljegyzesi gyurum van, gondolom cirkonia kovekkel, sose kerdeztem:-D. 20 evesen kaptam, azota is imadom a ferjemet es a gyurut is mert en ilyen hulye liba vagyok akinek a jelentese szamit nem az ara;-)..
Gyonyoru gyurut valasztottal es tokeletes lesz a menyasszonyodnak, ha nincs penzed platinara gyemanttal, ezt gondolom o is tudja, valamiert megis szeret;-)
2014. nov. 16. 21:52
16/23 anonim válasza:
15-ös, tökéletesen igazad van, annyira nem ez számít, de úgy tűnik, a többségnek mégis. Én is leírtam, hogy az enyém ezüst, swarovskyval, és nagyon örültem neki, erre lepontoznak 33%-ra... biztos borzasztó, hogy nem vagyok sznob, és nem azt néztem, hogy mennyibe kerül a gyűrű és miből van, hanem azt, hogy velem akarja leélni az életét. És még azt is le merészeltem írni, hogy amúgy tökéletesen szuperál az ezüst gyűrű, swarovsky kővel... botrány.
13-as
2014. nov. 16. 22:08
17/23 anonim válasza:
Gyémántot vegyél fehér arannyal. Sárga aranyba nem a legjobb választás a gyémánt, a sárga szín ugyanis elveszi a kő fényét. A gyémántok között is baromi nagy árkülönbség lehet, sok mindentől függ az ára, lehet olcsóbbat is választani.
2014. nov. 16. 22:15
18/23 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan nagy árkülönbség, ha a gyémánt hosszabb ideig bírja és szebb, akkor inkább gyűjts arra. Viszont mindenképp puhatolózz, hogy fehér vagy sárga aranyat szeretne-e, mert ebben általában elég sarkalatos véleménye van a nőknek. Személy szerint nagyon csúnyának és hivalkodónak tartom a sárgát, sosem hordanám, csak a fehér jöhet szóba. Aki a sárgát szereti, annak pedig megvannak a maga ellenérvei a fehér ellen. Ezüstöt azért nem szoktak, mert a fehérarany tartósabb, bár biztos abból is van minőségibb. Másfelől lehet nem ártana megkérdezni, szereti-e a köves gyűrűket. Én egyáltalán nem, hiába az szokás eljegyzésre, szóval van ilyen is.. ebben az esetben nem is téma, hogy milyen kő legyen benne.
2014. nov. 17. 00:02
19/23 anonim válasza:
Szerintem nem gáz,sőt nagyon szép.
Az a gáz,akinek fontosabb a gyűrű mint maga az alkalom és a gesztus.
2014. nov. 17. 07:08
20/23 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó a fehérarany cirkóniával, ha nincs pénzed gyémántra. Amúgy vannak olcsóbb gyémántosak is, de ez a 60 ezres ár nem olyan vészes szerintem. De nem ettől fog függeni a boldogságotok az tuti!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!