Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Adott egy ember. Külföldi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adott egy ember. Külföldi bevetési katonai múlt, majd kalandozás a külföldi éjszakában, majd hűvösre tétel. Érdemes ilyen emberrel komolyra tervezni?

Figyelt kérdés

Van egy megjelenése, meg kell hagyni!Félelmet és tiszteletet kelt, ahol megjelenik.

Magas, izmos, még a tarkója is tetovált.Olyan hangja van ha megszólal hogy megzendül tőle a ház.

Ha bemegy valahova még a pincér se mer a szemébe nézni, olyan nézése van!

Az utcán kikerülik az emberek, ha meglátják.

Egy elit részen lakik a városban és egy felsőkategóriás kocsija van.

Azt mondja, őt már nem érdekli semmi.

Érdemes egy ilyen emberrel komolyra tervezni, vagy felejtős a dolog?

Egy buliban voltam pár hete, ott ismertem meg, csak ilyen fazon volt ott, meg a csajaik.

#kapcsolat #semmiértelme
2014. nov. 16. 12:19
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
83%

Hát először is fontos kérdés, hogy miért volt börtönben.

Utána meg inkább a belsőt kellene megnézni. Az ilyen külsővel általában nem szokott békés, megbízható, apatípus belső társulni. Bár van ilyen simerősöm is, de ez a ritka.

Az a nő, aki már megégette magát párszor az ilyesmi típussal (és valljuk be, mennyire bugyiletoló is tud lenni a "bunkó pasi aki csak értem változott meg" típus), az már többet nem kezd ilyennel.

Én világ életemben az ilyenre buktam. Börtönviselt azért egyik sem volt, de tényleg az izomagy kinézet és házrengető megjelenés "jött be". Kivétel nélkül mind csalódás volt! Volt akivel tejesen békében váltunk el, de volt aki életveszélyesen megfenyegetett, szóval változó.

Aztán pár "padlóra kerülős" csalódás után elkezdtem teljesen más értékeket keresni. Egy olyan férfias megjelenést, aki nem tetőtől talpig izom, nem tetovált a bicepsze, de a tüzön is átmegy értem ha kell. Akinek annyira fontos vagyok, hogy az anyját is elküldi miattam, aki gondolkodás nélkül rohan, ha lerobbanok a kocsival, aki elintézi helyettem a hivatalos ügyeket ha kell, aki leállítja a volt pasimat ha az bepofátlankodik az életembe, aki nem rohan más nőhöz, ha a kisbabánkhoz annyiszor keltem, hogy a szexre még gondolni sem tudok. Hozzá is mentem ehhez az emberhez, azóta sem ismerek nála férfiasabb férfit.

Tudod, inkább legyen egy csendesen lépkedő tigris, mint egy üvöltöző gorilla.

De ezt mind úgy írom, hogy nem ismerem (és gondolom te sem annyira) a fent említett pasi jellemét. De az eddig leírtak alapján nem hiszem, hogy megbízható, hűséges, őszinte lelki társad lehetne.

Rövid távra meg tök mindegy, nem?

2014. nov. 17. 11:38
 22/22 anonim ***** válasza:

És máris az eljegyzés kategória!

Egyébként persze, hogy érdemes. Elit részen lakik a városban és egy felsőkategóriás kocsija van? Ha neked nem kell, ide vele!

2015. máj. 21. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!