Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Adott egy ember. Külföldi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adott egy ember. Külföldi bevetési katonai múlt, majd kalandozás a külföldi éjszakában, majd hűvösre tétel. Érdemes ilyen emberrel komolyra tervezni?

Figyelt kérdés

Van egy megjelenése, meg kell hagyni!Félelmet és tiszteletet kelt, ahol megjelenik.

Magas, izmos, még a tarkója is tetovált.Olyan hangja van ha megszólal hogy megzendül tőle a ház.

Ha bemegy valahova még a pincér se mer a szemébe nézni, olyan nézése van!

Az utcán kikerülik az emberek, ha meglátják.

Egy elit részen lakik a városban és egy felsőkategóriás kocsija van.

Azt mondja, őt már nem érdekli semmi.

Érdemes egy ilyen emberrel komolyra tervezni, vagy felejtős a dolog?

Egy buliban voltam pár hete, ott ismertem meg, csak ilyen fazon volt ott, meg a csajaik.

#kapcsolat #semmiértelme
2014. nov. 16. 12:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
71%
Ennyi alapján én nem mondanám, hogy nem. Az, hogy hogyan néz ki, egy dolog. A másik, hogy mennyire gondolná komolyan ő a kapcsolatot (és most nekem is a "pillangók" jutnak eszembe). Ha ezen a téren hűségesnek bizonyulna és én megkapnám tőle a tiszteltetet (nem tulajdonként kezelne) akkor természetesen igen.
2014. nov. 16. 12:50
 12/22 anonim ***** válasza:
77%
idealis. osszejottok es fullos kornyeken fullos kocsival harhatsz najd. erdekelni lehet h nem fogod, ha mar egyszer ot semmi sem, de ga ujra huvosre kerul, lesz egy csomo én-idôd
2014. nov. 16. 12:53
 13/22 anonim ***** válasza:
83%

Én személy szerint nem kezdenék vele.

Bár a férjem véleménye az, hogy olyan vagyok mint egy hat hetes anyátlan kölyökmacska.

Rosszul vagyok a hangos zajtól, az agresszív kisugárzás elől meg egyenesen menekülök.

Nem tudnék olyannal lenni, akitől félek.

2014. nov. 16. 12:53
 14/22 anonim ***** válasza:
71%

"Azt mondja, őt már nem érdekli semmi."

Arra gondolok, légós lehetett vagy valami hasonló helyen szolgált. Azok meg nagyon kemény dolgokon mehetnek keresztül, és itt nem elsősorban a kiképzésre gondolok. Nem tudom a kérdésre a választ, jobban kellene ismerni.

2014. nov. 16. 13:00
 15/22 anonim ***** válasza:
89%

Komolyan tervezni? Még komolytalanul sem.

Félelemet kelt, zeng tőle a ház.Még a sokat edzett pincérek is félnek tőle, az emberek kikerülik....

Mi a fenét akarsz egy ilyentől??? Gondolom, börtönben is ártatlanul volt a szentem.

Kerüld nagy ívben!

2014. nov. 16. 13:03
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Soha semmilyen körülmények között nem jonnek ossze ilyen emberrel.. Nekem a legjobban az zavarna, hogy börtönben is volt.

Es az hogy senki nem mer a szemébe nézni meg mindenki kerüli őt? Te jo eg, komolyan mi tetszett valakinek egy ilyen emberben meg ha jóképű is? A hideg kiráz tőle.

A leirasodbol ítélve egy jason statham fele filmbe illene bele, de a valisag nem teljesen olyan mint egy film.

2014. nov. 16. 13:21
 17/22 anonim ***** válasza:
50%
Bevállalnám 1-2 éjszakára, jó lenne rá vissza emlékezni idős koromban. Hát nem tudom, hosszú távra? Felejtsd el, lehet bekattanna és akkor....
2014. nov. 16. 13:34
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Katonai múlt kizáró ok, meg ahogy leírod egy állat.

Olyan "igazi férfi állat".

2014. nov. 16. 14:20
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan ismerősöm, aki fizikumra teljesen ide illik. Ő soha nem volt börtönben, de simán kinézem belőle, hogy lehetett volna. Mikor először találkoztam vele, iszonyúan megijedtem. 180 magas, igazi állatnak néz ki, motorral repeszt mindenhol. Másrészt gyakorlatilag az apám, messzemenőkig benne bízom a legjobban. Tudom, hogy vele 100% biztonságban lennék, mind fizikálisan, mind anyagilag. Másrészt, bár ő az egyetlen, akiről tudom, hogy mindig, minden helyzetben 100%-ban mellettem állna, mégsem vele házasodtam össze... Nehéz kérdés. Érdekes lenne, hogy miért került dutyiba. Én ennyire az elején nem terveznék semmiféleképpen. Kiderülhet róla, hogy jó ember, legalább annyira, mint az én barátom, másrészt lehet, ez lenne életed legnagyobb hibája, amire az előttem levők rámutattak.
2014. nov. 16. 16:20
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
azt mind kihagyjátok a számításból, hogy a kérdező valószínűleg nem véletlenül ment oda bulizni, ahol csak ilyen alakok vannak...
2014. nov. 16. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!