Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adott egy ember. Külföldi bevetési katonai múlt, majd kalandozás a külföldi éjszakában, majd hűvösre tétel. Érdemes ilyen emberrel komolyra tervezni?
Van egy megjelenése, meg kell hagyni!Félelmet és tiszteletet kelt, ahol megjelenik.
Magas, izmos, még a tarkója is tetovált.Olyan hangja van ha megszólal hogy megzendül tőle a ház.
Ha bemegy valahova még a pincér se mer a szemébe nézni, olyan nézése van!
Az utcán kikerülik az emberek, ha meglátják.
Egy elit részen lakik a városban és egy felsőkategóriás kocsija van.
Azt mondja, őt már nem érdekli semmi.
Érdemes egy ilyen emberrel komolyra tervezni, vagy felejtős a dolog?
Egy buliban voltam pár hete, ott ismertem meg, csak ilyen fazon volt ott, meg a csajaik.
Én személy szerint nem kezdenék vele.
Bár a férjem véleménye az, hogy olyan vagyok mint egy hat hetes anyátlan kölyökmacska.
Rosszul vagyok a hangos zajtól, az agresszív kisugárzás elől meg egyenesen menekülök.
Nem tudnék olyannal lenni, akitől félek.
"Azt mondja, őt már nem érdekli semmi."
Arra gondolok, légós lehetett vagy valami hasonló helyen szolgált. Azok meg nagyon kemény dolgokon mehetnek keresztül, és itt nem elsősorban a kiképzésre gondolok. Nem tudom a kérdésre a választ, jobban kellene ismerni.
Komolyan tervezni? Még komolytalanul sem.
Félelemet kelt, zeng tőle a ház.Még a sokat edzett pincérek is félnek tőle, az emberek kikerülik....
Mi a fenét akarsz egy ilyentől??? Gondolom, börtönben is ártatlanul volt a szentem.
Kerüld nagy ívben!
Soha semmilyen körülmények között nem jonnek ossze ilyen emberrel.. Nekem a legjobban az zavarna, hogy börtönben is volt.
Es az hogy senki nem mer a szemébe nézni meg mindenki kerüli őt? Te jo eg, komolyan mi tetszett valakinek egy ilyen emberben meg ha jóképű is? A hideg kiráz tőle.
A leirasodbol ítélve egy jason statham fele filmbe illene bele, de a valisag nem teljesen olyan mint egy film.
Katonai múlt kizáró ok, meg ahogy leírod egy állat.
Olyan "igazi férfi állat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!