Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti együtt maradnátok egy férfivel aki így viselkedik más emberekkel?
Figyelt kérdés
A páromat nagyon szeretem és tudom ,hogy ő is engem.A fő gondom az vele ,hogy az alkalmazottaival sokszor a barátaival ,de van ,hogy a saját családjával is úgy beszél mint a kutyájával.Ilyenkor nagyon bunkó,bántó,lekezelő pedig ő is a nulláról kezdte és ugyan olyan ember mint a többi ,de ő valami felsőbbrendű lénynek hiszi magát ilyenkor.A másik komolyabb gondom vele ,hogy úgy tud hazudni mint a vízfolyás ami a munkájában jól jön , de az életben ijesztő.Igazából ezzel kapcsolatban nem is féltem annyira ,mert gondoltam én úgyis észre veszem ,de vasárnap voltunk a szüleimnél és ott az apukám feltett neki egy ártalmatlan kérdést amire ő elkezdett egy nagyobb monológot mondani amit még én is elhittem aztán utána amikor már mentünk haza mondta ,hogy az egész hazugság volt.2014. nov. 11. 21:35
11/22 anonim válasza:
nekem apukám ilyen. falusi parasztgyerekből lett milliomos, és ő is a világ urának képzeli magát. alapból rendes, jószívű ember lenne, de ez az üzleti világ a legrosszabbat hozza kibelőle, néha már tényleg nem tudja mi a jó, meg mi a rossz. és otthon nagyon erőszakos tud lenni, nem verekszik (egy-két pofont leszámítva), de néha tényleg attól félek, hogy nekem fog esni. ha valamit nem úgy csinálok, ahogy mondja, egészen apróságot, elkezd balhézni, és pár perc múlva már üvöltözünk egymással. biztos könnyebb lenne, ha azt csinálnám, amit mond, de nem vagyok az a típus. munkahelyen megszokta, hogy ő az úr, és otthon ugyanazt a stílust nyomja, csak az a különbség, hogy ott fizeti az embereke, ezért rögtön azt csinálják, amit mond, én viszont a lánya vagyok, ráadásul felőtt (23), és utálom, hogy minden hülyeségbe beleszól (pl túl erősen folyatom a vizet mosogatásnál, túl hangosan csuktam be az ajtót, nem akartam kiírni a felvi jelszóm külön papírra, rendetlenség van az asztalomon stb) így, hogy hetente csak egyszer látom, még elviselhető, de hozzá nem mennék egy ilyen emberhez az biztos. ja ő viszont hazudni nem tud
12/22 A kérdező kommentje:
Az a gond ,hogy nagyon ,de nagyon szeretem minden hibájával együtt és nagyon nehezen élném meg ha szakítanunk kellene
2014. nov. 11. 22:22
14/22 anonim válasza:
A gyerekeitek nem lesznek oda érte.
15/22 anonim válasza:
"Az a gond ,hogy nagyon ,de nagyon szeretem minden hibájával együtt "
Igy szoktak kezdődni a dolgok...
EZt ő is tudja és ki is használja.
",mert gondoltam én úgyis észre veszem"
Nem biztos, már lehet, sokat hazudott neked, csak nem tudsz róla.
Kerek 0 bizalmam lenne egy ilyen emberhez.
16/22 anonim válasza:
Nagyon de nagyon szereti... poén hogy a nők mindig az ilyen címeres tahókért olvadoznak... Ha apád nem veszi észre a kamut akkor miből gondolod hogy te észrevennéd?
17/22 anonim válasza:
az alkalmazottaival sokszor a barátaival ,de van ,hogy a saját családjával is úgy beszél mint a kutyájával.
felsőbbrendű lénynek hiszi magát
úgy tud hazudni mint a vízfolyás ami a munkájában jól jön
Ez a szar ember definíciója.
(képzelem milyen munkája lehet, ahol a hazudozás jól jön... biztos orvos, tanár, vagy mérnök...)
18/22 anonim válasza:
Eleve nem lennék a párja olyan embernek akinek az a munkája, hogy át..sz másokat. Téged is minősít.
19/22 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólónak. Ez sajnos téged is minősít. Ismerős szitu. Az fogják gondolni rólad, hogy jó neked egy ilyen bunkó, hazudós ember, általánosítani fognak, hogy ha ezt szemrebbenés nélkül nézed, hogy kivel hogy beszél, meg hogy hazudozik, akkor rólad is ezt fogják gondolni, hogy te is ilyen vagy. Én nekem a párom hazudozna, már nem lennék vele, az egy biztos, bármennyire szeretem, de ha szüleimnek hazudozik, akkor joggal feltételezhetem, hogy nekem is hazudozik, hazudozhat.. Lehet hogy most nem teszi, de a későbbiekben, biztosan fog. Erről nem lehet leszokni! Én a helyedben megbeszélném vele, hogy ez így nem működik....A szüleidnek, a leendő apósának hazudozik? Ha egy ilyen tiszteletlen emberrel akarsz együtt élni, életed végéig, aki nem tiszteli a szüleidet, akkor ne várd, hogy téged is majd tiszteljen a párod, vagy bárki. A helyedben mihamarabb dobnám :(
20/22 anonim válasza:
Az előző vagyok. Még ennyit, hogy a volt párom volt ilyen, mindig mindenkinek hazudozott. Autó Szerelő volt, és amit tegyük fel megcsinált 15 perc alatt, azt hazudta, hogy milyen sok munka volt a kocsival, meg ez a baja, az a baja.....és sok pénzt is kért el. Én ezt nem néztem jól szemmel. 4 évig voltam, ebből másfél évet bírtam így. Lehúzta az embereket, tényleg némelyik kocsinak semmi baja nem volt, és tett róla hogy legyen....átvert másokat, hazudozott....nekem nem ért ennyit...majd jött az, hogy én is ilyen vagyok? Meg az általánosítás....kaptam leveleket is, hogy szép egy család vagyunk. Nálunk édesanyámnak kezdett el hazudozni....rajtakaptam a hazugságon, és azon nyomban, össze szedtem a holmijait, és elküldtem, szemrebbenés nélkül. Ha édesanyámat nem tiszteli, akkor engem sem fog....és azóta, boldog párkapcsolatban élek, és nem mutogat rám senki újjal, hogy egy csalóval vagyok együtt. Ennyit a témáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!