Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is csak a pénz kell a "menyasszonyomnak"?
Ez így leírva elég gyomorforgató.
A kislány valszeg sosem volt beléd valójában szerelmes.
Ugyanakkor, valamilyen szinten érthető ez az anyagisa, szó szerint földhözragadt gondolkodásmód is. A földet nem akarják elaprózni. A kiscsaj pedig azon a színvonalon szeretne élni, amit megszokott.
Ha pedig az értékrendjében ezek a dolgok foglalják el a dobogó legfelsőbb fokait, eszerint kellett volna ismerkednie, ill. NEM ismerkednie.
Kérdező, van ilyen is, tedd magad túl rajta, nem ér annyit, hogy ezen gyötörd magad.
Ő már befejezte az iskolát, "munkát keres", de mindegyikre van kifogása,hogy miért nem felel meg neki.
Az egyik haverom barátnőjével jóba van a volt barátnőm,és mint megtudtam,neki régebb óta mondogatta ezt a barátnőm,hogy nekem "nincs semmim", és ilyen idős koromra ez nem normális.
Tudom,hogy én vagyok a hülye, de még ezek után is szeretem és vele tudom elképzelni a jövőm,úgy érzem,hogy ez egy rossz álom!
Köszi mindenki megértését....
Szegénykém...ezek szerint a nő csak szórakozott veled, élvezte a figyelmedet, amíg a pénzes lovag be nem toppan nála, de ha eleve zavarta, hogy semmid sincs, akkor sose tervezett veled hosszabb távon, csak ameddig nem jön jobb. Nem gondolta ezt ő végig, ha arra várt, hogy majd egy év alatt feltör alattad a pénzforrás. Nem bántásból, de mit várt egy gyári munkástól? Hogy egyik napról a másikra meggazdagszik? Ha elhitte, hogy majd olyan életszínvonalat tud neki biztosítani egy gyári melós, amilyet a földbirtokos családja, akkor vagy nagyon tapasztalatlan kis naiva, akinek lövése sincs a világról, vagy teljesen hülye.
Még jó, hogy most kérted meg, mert így világosan látsz, hogy sose lettél volna neki elég jó, és csak másfél éved ment rá az életedből.
Soha nem tudtál volna neki megfelelni,ha csak nem találtál volna valami 200-300 ezres fizető munkát.
Kérdező!Beszélsz idegen nyelvet?Mi a szakmád?Írd meg,hátha tudok neked valamit javasolni vagy segíteni.Annyira látnám hogy megmutatod ennek a nőnek hogy van és lesz mit a tejbe aprítani.Ha gondolod írjál privátot!!
Üdv mindenkinek!
Régi kérdéseim nézegettem és megláttam ezt, gondoltam leírom a fejleményeket!
A kérdésemet 2014.11.05.-én írtam, ezt követően 2014.12.24.-én az "ex" megkérte a volt menyasszonyom kezét, amire a drága igent mondott.
Ezt követően adtak egy eljegyzési party-t (kézfogót), le volt beszélve a lagzi, erre a volt menyasszonyom 2015 év elején vissza adta a gyűrűt neki is. Szakítottak, és jelenleg is egy harmadikkal jár (persze, jó gazdag)
Nekem azóta sem volt komoly kapcsolatom, csak tengek-lengek, csak futókapcsolataim vannak.
Mai napig sem azt sajnálom, hogy nem nősültem meg, hanem azt, hogy így végződött az exemmel...
Hát nem...
Nekem most kicsit úgy tűnik, hogy neki mindegy is, hogy ki, csak jó gazdag legyen és eltartsák...
Még szerencse, hogy ez kiderült időben és nem az esküvőnk után..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!