Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Most komolyan én vagyok a kis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan én vagyok a kis igényű? .

Figyelt kérdés
Először is nem tudtam hirtelen hova irjam a kérdésem ide vagy az esküvőhöz.. :) A párommal nemsokára házasodunk. Vettünk karikagyűrűt de nem aranyat hanem nemesacélt mert csak erre telik sajnos.. nemsokára születik a baba és az esküvőre is gyűjtünk... na de a lényeg hogy eddig akárhányan meglátták a gyűrűmet mindenki mondta hogy milyen szép hogy fehér arany és sima aranyból van.. hát én nem az a fajta vagyok aki hazudik ezért mondtam hogy nem arany hanem nemes acél gyűrű.. mindenki flegmán gúnyosan megjegyezte hogy hogy lehetek ennyire kis igényű hogy beérem egy 15000 ftos nemesacél gyűrűvel ők minimim arany gyűrűt fogadtak volna el mert ez milyen gáz hogy nem arany... szerény véleményem szerint nagyom is igényes és szép ez a gyűrű hiába hogy nem arany.. és nekem teljes mértékben megfelel.. nem lett volna pénzünk közel 150-200 ftunk egy arany karika gyűrűre.. a kérdésem az hogy tényleg nekik van igazuk és gáz vagy nekem hogy tök mindegy mi de szép és mégse biizsu... ( bocsi hogy hosszú lett :D )
2014. nov. 2. 13:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező, láttál te már olyan arany karikagyűrűt, amit folyamatosan hordtak? Kiábrándító látvány. Az arany nem egy strapabíró fém. Az acél viszont az, kívánom, hogy a házasságod is olyan legyen!
2014. nov. 2. 13:22
 12/21 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom :) inkabb a pici babara koltjuk mar most a penzt mint meregdraga gyurure..
2014. nov. 2. 13:29
 13/21 anonim ***** válasza:
81%

Több nőt is ismerek akik bármilyen karika gyűrűvel beérnék már, csak megkérje a kezüket a párjuk. Nem is gondolnád hogy a tehetetlenségtől milyen sok lány sír titokban, és egy bizsuval is beérnék ami karika.

Tudd hogy nagyon sokan cserélnének veled. A párod kimutatta hogy veled szeretné leélni az életét, és téged szeretne feleségül venni. Készültök az esküvőtökre. Legyél boldog! Ez a lényeg. Van olyan barátnőm is aki orvosi acélból csináltatott karikagyűrűt, mert az aranyra és az ezüstre is allergiás.

2014. nov. 2. 13:29
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk a kettőnk gyűrűje volt 18000 Ft, akkor mi még gázabbak vagyunk ;)

Vágj vissza, hogy te meg nem éred be holmi üres fejű és sznob jegyessel (mint az ő párjuk...), mert nem vagy kisigényű :D

2014. nov. 2. 15:17
 15/21 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :) hat igen.. inkabb elek boldog csaladban a kisbabammal es a ferjemmel egy olcso gyuruvel mint egy draga gyuruvel boldogtalan kapcsolatban :)
2014. nov. 2. 15:26
 16/21 anonim ***** válasza:

A miénket is mindenki dicsérte ránézésre, de nekem mondjuk nem mondtak ilyen bunkó dolgokat, mint neked, mikor közöltem, hogy nem arany.

Szerintem az már sokkal szánalmasabb, aki megveszi azért az aranyat, mert így szokás, aztán saját bevallása szerint azóta sem volt rajta, talán meg sem találná a lakásban. Akkor minek kellett? Hogy a násznép lássa: telt aranyra?

Nekünk is telt volna, de hülyeségnek tartottam volna egy gyűrűpárra 100-150 ezer forintot elkölteni.

2014. nov. 2. 16:04
 17/21 anonim ***** válasza:
16-os vagyok. Ja, akkor én már le sem merem írni, a mi nemesacél gyűrűink darabja 2590 ft volt...
2014. nov. 2. 16:05
 18/21 anonim ***** válasza:
55%
Nekünk drága gyűrűnk volt. Nem az ára miatt voltam nagyon boldog, hanem mert karika került az ujjamra. Vasból is örültem volna neki, a gesztus volt a fontos. Nekem akármiből lett volna a legkedvesebbnek számított volna. Olyan boldogan hordtam hogy lássák az ismerőseim hogy menyasszony vagyok. Esküvő után kismama lettem. Bedagadtak az ujjaim és nem tudtam viselni a gyűrűt. A kisbaba mellett pedig semmilyen ékszert nem akartam viselni. Ahogy nőtt a pici és szaladgálni kellett utána , akkor pedig azért nem. Nem akartam hogy bármibe beakadjon, vagy megkarcoljam véletlenül a kicsit. Szóval attól hogy drága a gyűrű, ugyanúgy elrakva van a dobozában mint ha olcsóbb változat lenne. A lényeg a családi boldogságon van. A többi csak díszlet.
2014. nov. 2. 16:42
 19/21 anonim ***** válasza:
Nekünk is nemesacél gyűrűnk van, egész egyszerűen azért, mert én nem tartom értelmesnek 150 ezret elverni egy csecsebecsére. Mi is 15-20 közt fizettünk a kettőért együtt, de ez mindkettőnknek tetszik. Aki meg beszólt - nekünk is voltak ilyen majmok - azokkal közöltem, hogy én a páromat szeretem, te meg majd szereted az aranygyűrűdet. Aki gáznak tartja, amit más énztárcájában talál, az másszon ki a máséból!! bááh, az ilyen embereket de nem tudom tolerálni... Egyetértek azzal, aki szerint egy jegygyűrűt csak dicsérni szabad.
2014. nov. 2. 22:09
 20/21 mi a fene ***** válasza:

Nagyon örülök, az ilyen okos értelmes válaszoknak.Hiába a fiatalok se mind üresfejüek, akiknek a látszat a fontos.

Sok boldogságot !60/n

2014. nov. 3. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!