Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnatok ha ezt megtudnatok a volegenyetekrol?
Figyelt kérdés
A volegeny egyik ismerose elmeselte a mennyasszonynak hogy meg fiatalabb koraban eleg zuros ugyei voltak ilyenek pl. iskolabol valo kirugas,magatartas zavar,verekedesek. Ezeket magatol sohasem mondta el most dolgozo ember nem el ilyen eletvitelt. De elgondolkoztato amit az ismeros mondott es az hogy magatol ezeket meg sem emlitette. Letezhet hogy igy megvaltozott vagy ha tortenik valami hajlamos lesz az ilyen viselkedesre?2014. okt. 28. 16:42
11/14 anonim válasza:
Istenem! Mi közöd hozzá? Az ő múltja!
12/14 anonim válasza:
Na, az lesz nagy, ha ezért lemondod az esküvőt:))
13/14 anonim válasza:
Én sem mondtam meg a páromnak, hogy sulis koromban megharaptam az osztálytársaim. Kirúgással fenyegettek mert valakinek rotring ceruza hegyét beleszúrtam a nyakába. Azon lazán átsiklottak a tanárok hogy a fél osztály tesiórán az én melleimet akarta megfogni.
Normális felnőtt lett belőlem. Nem szoktam senkire rotringgal támadni az utcán.
14/14 anonim válasza:
KEdves Kérdező, én nem teljesen értek egyet az előző válaszolókkal. Persze, hogy tartozik Rád az ő multja, hiszen egybe fogtok kelni. DE nyilván, ha megváltozott, ami természetesen lehet, akkor nem számít, miket tett korábban, főleg hogy hál' Istennek nem emberölést követett el agy semmi olyan komolyat.
Viszont javaslom, hogy kedvesen, de beszéld meg ezt vele, hiszen igenis RÁd is tartozik!
Írj majd h mi lett:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!